Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Onregelmatige Cyclus 4

 • Auteur
  Berichten
 • #10144694

  Goedemorgen,

  ik ben nieuw hier en kom gelijk mn frustratie uiten.

  Ben sinds eind juli gestopt met de pil en sindsdien onregelmatige cyclussen gehad. (42,31,42,28) die van 28 het gene wat ik zo vreemd vind. De app brekende een cyclus van 42 dagen en dan zou betekenen dat ik afgelopen vrijdag mijn ei had. Nou had ik wel een klein beetje bruine klein na het afvegen. Dus ik dacht misschien is dit een innesteling?! Aangezien ik die bruine druppels nooit eerder had. Zaterdag hetzelfde en zondag werd het heel licht roze. Gister ook sex gehad en sinds vannacht kwam er heel veel bloedverlies uit. (Sorry voor de details😝)

   

  Dus dit is ineens een cyclus van 28 dagen geweest.. 

   

  Zijn er meer die ook last hebben van zulke onregelmatige cyclussen? Of zou het een dag bloedverlies tussendoor kunnen zijn? Ik weet het even niet meer.. 

   

  liefs hope

  #10144710 Quote

  Hmm lastig z’n cyclus ik ben vorig jaar oktober gestopt met de pil duurde 4 maanden voor ik mijn eerste cyclus had daarna 3x een cyclus van 35 dagen en toen 3 maanden niks. Daarna cyclus van 43 dagen toen begonnen met teunisbloemolie en die cyclus had waarschijnlijk 38 dagen geweest maar toen bleek ik zwanger..:) dus miss is het toeval die olie maar miss werkt het ook wel gewoon. 🙂 

  #10144722 Quote

  Om het zwanger worden gemakkelijker te maken, zou je ovulatie testen kunnen gaan gebruiken? Een onregelmatige cyclus is heel vervelend, maar volgens mij is er weinig tegen te doen.. 

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen