Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onregelmatige Cyclus En Zwanger Worden

 • Auteur
  Berichten
 • #10090358

  Hallo dames,

  Mijn man en ik hebben in oktober besloten dat wij klaar zijn voor ons eerste kindje. Ik ben 25 en mijn man is 28. Slik sinds mijn 14e de pil dus weet ook niet hoe mijn cyclus was voordat ik daaraan begon.

  Nu is het zo dat ik pas 4 keer ongesteld ben geworden. 1e keer duurde het 5 weken 2e keer 6 weken, 3e keer 13 weken en nu zit ik alweer op 10 weken. 

  Mijn zus had ook altijd hele onregelmatige cyclussen (heeft pcos) dus heb gewoon de huisarts gebeld, hij vond dat ik op korte termijn een afspraak bij de gyneacoloog moest maken. Gelukkig kan ik daar vrijdag al terecht. Mijn huisarts heeft me ook verteld dat als ik maar zo weinig menstrueer er ook geen eisprong plaats vind. Hier ben ik een beetje van geschrokken.

  Op moment heb ik wel zere tepels en hoop ik dat mijn menstruatie eens een keer komt want om in die onzekerheid te leven is echt niet fijn. Ook weet ik dat wij nog niet zolang bezig zijn maar zou het gewoon fijn vinden als ik weet wat mij mankeert. Heb het gevoel dat me lichaam me in de steek laat.

  Op dit moment heb ik wel.gevoelige tepels en hoop ik dat mijn menstruatie eens een keer op komt zetten.  Heb ook niet echt een vraag maar wil gewoon mijn verhaal even kwijt.


  Klau
  Bijdrager
  #10090362 Quote

  Hai!

   

  Ik ben 22 en heb altijd al een erg onregelmatige menstruatie gehad. Ik menstrueerde wel, maar de ene keer had ik een cyclus van 48 dagen, dan weer van 28, en dan weer ergens er tussenin. Toen mijn vriend en ik besloten dat we wouden proberen om zwanger te raken maakte ik me er best zorgen om dat het een hele tijd zou gaan duren. Het was echter al na 2x al raak! Ik hield zelf mijn menstruatie bij met de Flo app. Deze voorspelde wanneer ik ongesteld zou worden en mijn vruchtbare dagen. Het voorspellen van mijn menstruatie klopte niet altijd, maar de keren dat ik een ovulatietest deed wanneer de app zei dat ik in mijn vruchtbare tijd zat klopte dit wel. 

  Ik hoop dat je hier iets aan hebt, en ik zal voor je duimen, het is echt niet leuk om ruzie te hebben met je eigen lijf. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct