Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

onregelmatige cyclus

 • Auteur
  Berichten
 • #5674732

  Hoi allemaal,

  Ik om net nieuw hier binnen. Mijn naam is Sas en ben 32 jaar. Sinds april dit jaar zijn mijn man en ik aan het proberen om zwanger te worden. Nu zijn mijn cyclussen erg onregelmatig, ik ben ook zo twee weken overtijd voordat mijn menstruatie komt, heb ook al eens een menstruatie overgeslagen. Ik heb al eens een ovulatietest geprobeerd maar die gaf niks aan. Ik weet wel dat ik geduld moet hebben en dat probeer ik ook, maar ik vindt het ook zo eng. Dit wordt dus veroorzaakt door mijn onregelmatigheid. Dit wordt voor ons allebei het eerste kindje en voornamelijk ik ben bang dat er wat mis is met een van ons.

  Er zijn hier vast wel meerdere met deze ervaring?? Moet ik de dokter bellen of kan ik wat anders doen. Zou het fijn vinden als mensen wat ervaringen met me willen delen hierover. Bedankt alvast

   

  Groetjes Sas

   


  AaadeeBee
  Bijdrager
  #5684101 Quote

  Hoi Sas,

  ik zie dat dit berichtje al van december is. Hoe is het nu met je?
  Ik heb na het stoppen met de pil (augustus ’15) 6 normale menstruaties gehad ( cycli van 32-36 dagen). Nu ben ik al meer dan twee weken overtijd: niet zwanger en niet ongesteld! Voor ons is dit ook de poging voor een 1e kindje. We willen het heel graag. Ik was dus blij dat ik in ieder geval steeds ongesteld werd zodat je niet eindeloos op een menstruatie wacht, maar nu blijft het dus uit!

  Hoe is het verder met jou gegaan na je laatste berichtje?
  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct