Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Onregelmatige Menstruaties Na Het Stoppen Van De Pil

 • Auteur
  Berichten
 • #10203737

  hallo, 

  mijn vriend en ik willen heel graag een kindje dus ik stopte met de pil. ik kreeg tijdens mijn stopweek mijn menstruaties. de maand nadien was ik exact 2 weken te laat. Nu ben ik een maand te laat en heb ze nog steeds niet? Is dat normaal? Ik had gedacht dat enkel die eerste cyclus wat kon achterlopen maar toch niet contant? ( ik heb regelmatig wel krampen alsof ik ze elk moment moe krijgen maar dat is wel al een maand). Ik heb al een zwangerschapstest gedaan maar die was negatief. maakt iemand het zelfde mee. Het is alles behalve aangenaam om continue rekening te houden met u menstruaties die er misschien een keer zouden doorkomen . 


  jannekevs
  Bijdrager
  #10203741 Quote

  Ik heb precies hetzelfde gehad. Na het stoppen met de pil had ik mijn eerste menstruatie na 28 dagen, ik dacht zelf dat is top! Dan heb ik in ieder geval een goede cyclus. Niets was minder waar, ik werd daarna pas weer na 56 dagen ongesteld! De cyclus daarop volgend ben ik gaan testen met ovulatietesten zodat ik wat meer kon uitrekenen wanneer ik mijn menstruatie kon verwachtte. Ik ben toen zwanger geraakt dus die menstruatie kwam niet, wel had ik weer een hele lange cyclus! Het kan zeker een jaar duren voor dat je weer een normale cyclus hebt. 

  #10203747 Quote

  Hou rekening dat het wel even kan duren voordat je regelmatig ongesteld wordt.

  Ik was niet bezig met zwanger worden maar bij mij heeft het meer dan een jaar geduurd voordat ik regelmatig was. 

  Het verschilt per persoon bij de 1 kan het heel snel gaan bij de ander maanden! 


  Mali
  Bijdrager
  #10203795 Quote

  Bij mij heeft het ook 1,5 jaar geduurd. Mijn kortste cyclus was 49 dagen. 

  #10204062 Quote

  Voor wie na een halfjaar nog niet zwanger is

  • REACTIE | REPORT | QUOTE

   HOERA! Ongesteld geworden vamorgen, dus na 3 rondes niet mogen/kunnen klussen mogen we eindelijk weer! Nouja, wel nog even afwachten tot de menstruatie voorbij is natuurlijk, maar dan gewoon eindelijk weer zonder gehannes met condooms enzo…  En ook netjes na 32 dagen, dus ben zeer tevreden met mijn lijf deze keer… Ronde 9 voelt na alles toch ook weer een beetje als een nieuwe ronde 1 hier, omdat de kansen nu in elk geval anders liggen.

   REACTIE | REPORT | QUOTE

   Wauw wat fijn ElsieJoyQ! Hopelijk heb je snel een mooie positieve test in handen 

    

   REACTIE | REPORT | QUOTE

   ElsieJoy: jeej! Snap dat het voelt als een nieuwe ronde 1, ja. Het probleempje is verholpen en de kansen zijn nu groter. Ik duim voor je dat het snel raak is! 

    
    

   REACTIE | REPORT | QUOTE

   Hallo lieve meiden,

   Ik ben nu bijna 1,5 jaar bezig om zwanger te worden. Ben al bij de gynaecoloog geweest. Mijn vriend en ik zijn allebei getest. Het zaad van mijn vriend  was meer dan goed en ze hebben bij mijn bloed geprikt en dat was ook allemaal goed. 

   Ik ben weer na huis gestuurd en moest eerst maar een paar kilo afvallen (gaat om ongeveer 5kilo dat ik te zwaar ben) ik voel me een beetje gediscrimineerd. Ze willen me daarom nog niet veder helpen. Maar heb nog steeds onregelmatige cyclus. Soms wel 45dagen of meer.

   Soms heb ik het idee dat ik vaal als vrouw. En als je terug gaat na de huisarts krijg ik te horen dat ik nog jong genoeg ben en dat is helemaal niet wat je wilt horen. Het enige wat je wil horen is dat je geholpen word.

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen