Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onrustig Tijdens Fles En Minder Drinken

 • Auteur
  Berichten

 • Kers verse mama
  Bijdrager
  #10311470

  Hoi ouders!

  Ik ben nu 9 weken moeder van mijn eerste kindje. En enorm aan het zoeken.  1 van mijn zoektochten is het geven van de fles. Ze is nu 9 weken en 3 weken volledig aan kv. Ze begon er steeds vaker 4 uur tussen te laten zitten en dronk haar fles van 120 cc  vaak op. Nu sinds 3 dagen veel onrust tijdens drinken, flessen niet leeg drinken en vaker willen drinken (logisch) Ook huilen halverwege de fles maar wel honger hebben (lijkt het)

  Al verschillende spenen gebruikt maar lijkt de oplossing niet te zijn Ze wordt ook enorm moe van vaak wel 3 kwartier lang drinken dus nu op advies van cb halfuur drinken max.  Iemand die dit herkent en of tips heeft? Ze zijn erg welkom. 

  Ze is btw  na t drinken altijd erg vrolijk. 

   

  #10313367 Quote

  Je kindje kan meer doorst hebben tijdens warmere dagen dat is normaal ook kan er door de gulzigheid vaker een boertje dwars zitten

  probeer je rust te vinden het komt goed!! Als jij gespannen bent voelt je kindje dit ook misschien kun je papa af en toe de fles geven zodat hij het doet

  en je weer alle vertrouwen krijgt

  kijk ook of de melk niet te warm lauw is en of je de fles goed schuin houd zonder lucht

  heel veel succes 

   

  mijn dochters zijn nu 13 en 10 en we verwachten in sept ons 3e kindje 🙏🏻

  #10324390 Quote

  Hoi, 

  ik had het zelfde probleem met mijn dochtertje (nu 7 maanden) zij had heel erg last van reflux. Ze had wel honger en wou graag drinken maar stopte na een kwart of de helft en was dan erg overstuur. Ik liep met haar nog bij de kinderarts omdat zij geboren is met een laag geboorte gewicht had en een ‘moeilijke’ start zoals ze het noemen na spoed keizersnede. Die zij mij dat dit past bij reflux. Heeft zij ook last van spugen of opgeven van melk? Verder was mijn baby ook heel vrolijk. 
  Advies van de kinderarts was proberen van Johannes broodpitmeel. Dit toevoegen aan de fles. Bij mij dochtertje werkte dit niet voldoende en kreeg daarna een maagbeschermer. Daarnaast heeft zij ook koemelk allergie maar als je dochtertje verder geen andere klachten heeft zoals uitslag etc zal dat niet het geval zijn bij je dochtertje. 
  Misschien is de jbp een optie?

   

  Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct