Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontbijt 2

 • Auteur
  Berichten

 • MvS
  Bijdrager
  #10535705

  Hoi,

  Hier een nieuwsgierige mama, wat geven jullie je kindje van 9 maanden voor ontbijt?


  MamaE
  Bijdrager
  #10535731 Quote

  Mijn dochter kreeg op die leeftijd direct na wakker worden borstvoeding en een half uur later een boterham. Rond die leeftijd at ze ongeveer een halve boterham dat zich vrij snel uitbreidde naar een hele. 


  RomyVM
  Bijdrager
  #10535748 Quote

  Hier ook eerst een fles, direct met wakker worden (meer geduld was er niet haha) en dan rond 7.00/7.30 nog 1/2 boterham erbij. Rond de 11/12 maanden werd dat langzaam een hele boterham.

  Pap heb ik bij mn oudste dochter wel eens geprobeerd maar vond ze echt smerig. En zodra mijn dochters wakker werden, wilden ze echt direct die fles dus die gaf ik altijd eerst. Zo hadden ze al een goede vulling in hun buik en kon die halve boterham er een half uur/uur later bij.n

  Havermout of pannenkoeken bakken of eieren koken ofzo daar heb ik geen zin in ’s ochtends. In de middag doe ik daar wat meer moeite voor, in de ochtend krijgen ze gewoon een boterham en daar doen ze het maar mee 😉


  CHS
  Bijdrager
  #10535753 Quote

  Melk en daarna een boterhammetje


  Lewis
  Bijdrager
  #10535759 Quote

  Op die leeftijd enkel direct een fles melk. En rond half 9 fruit. Het was precies de tijd dat ze over ging naar twee slaapjes. Het fruit werd toen later. En met 10 mnd at ze ontbijt met ons mee. Dus vaak een boterham. Maar ook wel eens havermout of brinta. Zoveel als ze trek had. Soms een paar happen, andere keer de hele boterham. 

  #10535785 Quote

  Hij kreeg altijd een broodje met beleg van de kleine keuken of een papje en een flesje melk natuurlijk

  Lees ook: Voedingsschema baby: het eerste jaar

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct