Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontlasting baby 17 weken, is dit normaal?

 • Auteur
  Berichten

 • Famkok
  Bijdrager
  #10161308

  Hallo,

  afgelopen weekend zijn we bij de huisartsenpost geweest omdat mijn dochtertje nogal onder eczeem zat ( voornamelijk op de romp) sinds haar geboorte spuugt ze best veel. Volgens de arts kon het toch zijn dat ze allergisch is tegen koemelk ( ik geef momenteel flesvoeding) en dat proberen van voeding op basis van geitenmelk een idee was ipv meteen overstappen op nutrilon pepti. Omdat ze verder goed groeit en een gelukkig kind is. 

  we zijn er afgelopen zondag meebegonnen ( kabrita geitenmelk) nou moet ik zeggen dat t spuugen 90% minder is geworden wat natuulijk top is.

  ’maaar!!!! Haar ontlasting is gewoon donkergroen ik schrok me dood toen ik dit zag! Is dit normaal? Wil niet snel paniekerig aan de bel trekken bij de ha maar het is gewoon echt donkergroen. 

  #10161310 Quote

  Ja, mijn zoontje heeft het ook altijd als ik van voeding wissel. Duurt hier meestal 4 dagen


  Famkok
  Bijdrager
  #10161317 Quote

  Bedankt voor je berichtje! 

  Is die ook zo donkergroen ? Kan dus geen kwaad? Weetje zo hoe lang t maken aanhouden? Zij heeft 3x een poepluier gehad sinds zondag en alle drie groen. Maar die van vanochtend was echt donkergroen. 


  Sjemm
  Bijdrager
  #10161323 Quote

  Hier t zelfde verhaal toen we over zijn gestapt op pepti. Kinderarts had ons al gewaarschuwd dat de darmpjes +/- een week tijd nodig hebben om te wennen aan nieuwe voeding 


  Famkok
  Bijdrager
  #10161326 Quote

  Fijn om te horen. Zeker een geruststelling! Ik wacht t nog even af. Gelukkig is zij verder wel hartstikke vrolijk en lijkt er niet op dat ze veel krampjes heeft. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct