Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontstoken amandelen dreumes

 • Auteur
  Berichten

 • Esssss
  Bijdrager
  #10141900

  Me zoon van 16 maanden heeft nu ruim 3 maanden last van zijn amandelen. De klieren in zijn nek zijn opgezet en het zakt maar niet weg. Meerdere keren bij de huisarts geweest die zei dat ik maar moest wachten en dat het vanzelf zou overgaan. Het is dus niet over, hij heeft ook een ab kuur gehad wat niet heeft geholpen. Ik heb nu een verwijzing voor de kno arts waar hij eerst over moeilijk deed want het duurde heel lang bij kleine kinderen zei hij voordat het overgaat. Nou ik ga niet nog maanden wachten, me zoon heeft om de week koorts ruikt uit zijn mond en snurkt slaap slecht en kwijlt. 

  Zijn er ouders met ervaringen die hetzelfde hebben meegemaakt? Ik vind het te lang duren, ik wil natuurlijk niet zijn amandelen laten verwijderen maar als het moet dan moet het..

  #10141942 Quote

  Fijn dat je de doorverwijzing hebt gekregen. De kno arts vraagt je het een en ander en kijkt naar zijn amandelen in zijn neus keel en of er vocht achter de oortjes zit. Waarschijnlijk als alles is ontstoken (zijn keelamandelen) zal de kno arts adviseren te opereren. Wanneer moet je naar de KNO? Pas dan wordt je wijzer. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct