Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontzettend misselijk.. Tips?

 • Auteur
  Berichten

 • RVis
  Bijdrager
  #10504187


  Hi, ik ben momenteel 7 weken zwanger en echt al bijna twee weken elke dag zó ontzettend misselijk. Ik functioneer er gewoon slecht door. Heeft iemand een goeie tip die verrassend goed werkte? Het is voornamelijk de hele ochtend raak, en eind vd middag begint het weer. Alles is welkom. Wat ik al doe: smorgens gembertabletten, meteen in bed even een broodje eten, en over de dag zorgen dat ik geen lege maag heb…   

  bedankt alvast! 


  LennyvO
  Bijdrager
  #10504192 Quote

  Hi, wat naar he? Ik was ook zo misselijk. Crackers, appels en gember thee hield ik nog het beste binnen. Na het avondeten of tandenpoetsen kwam alles er weer uit. Daarom zorgde ik dat ik eerder op de dag voldoende en gezond had gegeten. Bij jou werkt het misschien net anders, want iedere vrouw heeft een andere ervaring.


  Lewis
  Bijdrager
  #10504221 Quote

  Eten waar je trek in hebt. Ook als dat mc donalds of een bak ijs is. 

  En emesafene. Tot 15 weken moeten slikken, anders bleef ik overgeven. 

  Voor mij hielp een lager tempo ook. Niet te druk zijn, zowel fysiek als met werk of klusjes ofzo. Veel even gaan zitten weer.

  #10504235 Quote

  Je moet iets vinden waar je het goed op doet. Ik leefde weken op crackers met smeerkaas… Pas in de avond kreeg ik weer trek en kon ik eten zonder misselijk te zijn, dus toen kon ik normaal eten.


  RVis
  Bijdrager
  #10504249 Quote

  Poeh ja, wat een tegenvaller! Ik ben natuurlijk hártstikke blij dat ik zwanger ben, begrijp me niet verkeerd! Maar iets fijner de dag door komen zou geweldig zijn. Wat kun je je belabberd voelen door de misselijkheid. Ik zie er helemaal bleek van. 🤣 En dan te bedenken dat ik pas 7 weken ben….. 😬


  Amelia
  Bijdrager
  #10504326 Quote

  Emesafene was hier een life saver. Geslikt tot 22 weken. Daarmee was ik misselijk light ipv misselijk niet te doen. 
  Succes en veel sterkte! 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Zwaluwtje
  Bijdrager
  #10504480 Quote

  Naast veel genoemde dingen hielpen melk, kaas, vla en in ernstige gevallen rennie met muntsmaak bij mij heel goed. Ik was destijds ook de hele dag misselijk.

  #10504489 Quote

  Vervelend ja! Bij mij hielp vla en van die reisziekte armbandjes van drogist. Die pakken een drukpunt die met je misselijkheid te maken heeft en vond dat wel fijn.


  SenK
  Bijdrager
  #10504495 Quote

  Bij mij hielp suprimal tegen de scherpe randjes. Anders bleef ik overgeven.

  Verder vond ik aquarius lemon lekker om te drinken en werd ik hier minder misselijk van en verder alleen eten waar je trek in hebt, was bij mij elke dag wel wat anders maar crackers en smeerkaas gingen altijd wel goed.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct