Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontzettend veel jeuk…

 • Auteur
  Berichten

 • MilkaOreo
  Bijdrager
  #10517559

  Hoi hoi,

  Onze zoon van 11 maanden oud heeft altijd ontzettend veel jeuk. Hij heeft ook eczeem, al sinds hij een baby was. Hiervoor heb ik van de huisarts een hormoonzalf gekregen wat echt top werkt. Zodra hij eczeem plekjes heeft en ik daarmee insmeer, gaan ze vrijwel direct weg. 

  Maar hij blijft jeuk hebben over zijn hele lichaam, ook als er geen plekjes zichtbaar zijn. Zijn huid lijkt niet droog, er zijn geen bultjes of plekjes helemaal niets geks. Ik heb vele soorten zalfjes al geprobeerd en niets lijkt echt te werken. Zodra zijn kleding uit gaat krapt hij echt non stop tot bloedens toe, zijn hele lichaam zit vol met krassen het is echt dramatisch.

  Ik dacht wellicht een allergie, maar ik merk niet dat het erger of minder wordt als ik zijn eetpatroon verander… Ook heb ik al ander wasmiddel geprobeerd voor zijn kleding. Ik was hem als hij in bad gaat zonder zeep ivm. Zijn eczeem. Ik ben echt ten einde raad. Iemand hier ervaring mee?

   

  #10518268 Quote

  Het klinkt misschien gek, maar op de radio hoorde ik dat schurft zijn opmars maakt in Nederland. Ik dacht dat dat helemaal niet meer bestond. Het kenmerkende aan schurft is dat het heel veel jeukt terwijl je er niks van ziet. Misschien dat eens laten checken bij de huisarts?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct