Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ontzwangeren?

 • Auteur
  Berichten

 • Nodes
  Bijdrager
  #10232971

  Hallo mama’s, 

  Na lang meelezen toch maar eens zelf een topic starten. Gewoon omdat ik het er met niemand anders dan mijn man over wil hebben en hij geen ervaring hier mee heeft, haha.

  4 maanden geleden ben ik mama geworden van onze knappe zoon. Nu ben ik sinds een week of 5/6 weer heel regelmatig misselijk. Gister zat ik echt tegen het spugen aan en vandaag is het weer behoorlijk. 

  Ik geef volledig borstvoeding, ben nog niet ongesteld geweest en gebruik geen anticonceptie. Een broertje of zusje zou namelijk al heel erg welkom zijn. 

  Nu zou je denken, ah die is gewoon zwanger… Maar na 4 testen in 3 weken tijd moet ik toch tot de conclusie komen dat ik dat niet ben (helaas) 

  Hoort dit dan bij het ontzwangeren? Herkent iemand het? 

  #10233093 Quote

  Als je borstvoeding geeft kan je menstruatie wegblijven. Bij sommige net zolang als dat je t blijft geven dus zelfs een jaar. Dat betekend ook geen eisprong. Bij andere komt t sneller. 


  Wolkjes
  Bijdrager
  #10233259 Quote

  Ja, het misselijk zijn hoort bij het ontzwangeren. Ik heb er ook af en toe ineens last van. Mijn dochter is ondertussen 6 maanden.

  Vermoeidheid, prikkelbaar, hoofdpijn en moodswings horen er helaas ook bij. Ontzwangeren valt me zwaarder dan de zwangerschap zelf… 


  Eefje-
  Bijdrager
  #10233758 Quote

  Ik herken het niet. Zelf nooit ontzwangerverschijnselen of -gevoelens gehad (fysiek, mentaal, emotioneel).

  Sterkte!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct