Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onvruchtbare man

 • Auteur
  Berichten
 • #10270831

  Hoi. Mijn vriend en ik willen graag ooit een kindje samen. Op dit moment gebruiken we geen anticonceptie. Nu is er 2 jaar geleden bij mij pcos ontdekt. Wel heb ik al 2 kinderen. Mijn vriend blijkt haast geen levende zaadcellen te hebben en heeft enkele jaren terug via ivf met zijn ex een kindje gekregen.. nadat zij bijma 10 jaren lang maar niet zwanger raakte. bij hem is toen een ingrijpende operatie gedaan wat hij niet graag nog een keer zou meemaken. Omdat er opzich wel een (heel) kleine kans zou zijn om zwanger te raken van zijn zaad ( is hem verteld) hopen we er stiekem op maar het lijkt een beetje uitzichtloos.. helemaal met mijn pcos erbij. Ik word overigens wel elke maand ongesteld en merk duidelijk mijn ovulaties vanwege extreem slijmverlies en steken, al weet ik niet of die verlopen hoe het hoort, zeg maar. Door de pcos zijn ovulatietesten geen optie. Ze zijn elke dag donker

  Zijn er vrouwen die ondanks onvruchtbaarheid van hun man en/of hunzelf alsnog zwanger zijn geworden? 

  #10270908 Quote

  Heey, mijn man is ook niet heel goed vruchtbaar. Slechts een paar tientallen goede zwemmers tussen. Onze enige keuze was icsi, dat is weer een stapje verder dan ivf.

  Ik ben echter van ons eerste kind meteen in 1 keer zwanger geworden en van ons tweede kindje bij de tweede terugplaatsing. Heel veel geluk hebben dat ik denk ik goed vruchtbaar ben. Wat ik wil zeggen, je weet het simpelgezegd echt niet. Laat je goed informeren door artsen en ga voor jullie zelf na of je dit traject in zou willen gaan. Succes!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct