Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekeheid

 • Auteur
  Berichten
 • #10456212

  Hallo

  ik ben 29+3 weken zwanger en voel de baby al 2 dagen niet of veel minder , maar heb vorige week al een echo en ctg gehad en alles was goed , en vind het vervelend om steeds zegma voor niks te bellen hebben meer mensen dit ?


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10456214 Quote

  Als je de baby een hele dag niet voelt dan zou ik echt wel bellen hoor. Liever te vaak dan te weinig. Daar zijn ze voor. Als je de baby minder voelt kan ook komen doordat hij anders is gaan liggen bijv. Maar bij twijfel altijd bellen!


  mama poekie
  Bijdrager
  #10456252 Quote

  nooit twijfelen maar bellen! beter te vaak dan te weinig


  Ananasss
  Bijdrager
  #10456253 Quote

  Welk advies geeft je vk? Gezien je heel vaak dit soort onzekere vragen stelt, en je geregeld (gelukkig!!) voor een extra check mag komen… zegt zij dan: wat doe je hier? Of: goed dat je elke keer belt? 😉

  #10456256 Quote

  Zij zegt goed dat je iedere keer belt beter vaak komen en er is niks dan dat je niet belt en er wel wat blijkt te zijn, maar vind het altijd vervelend 


  Ananasss
  Bijdrager
  #10456257 Quote

  Precies! Dus; luister naar je vk. Zij is de professional 🙂 zij zijn echt wel wat gewend. En ook zij hebben liever een check teveel dat er niets blijkt te zijn, dan een check te weinig en is wel wat aan de hand. Die gedachtes en gevoelens even aan de kant zetten dat je het vervelend vindt

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10456284 Quote

  Misschien kun je ook eens navragen of je verloskundige aan alle zwangeren aanbiedt om zonder afspraak in te lopen om naar het hartje te luisteren? Dat heeft die van mij wel namelijk. Hoef je niet eens te bellen en kun je er gewoon heen, ook als je in de toekomst weer een tijdje de baby niet gevoeld hebt. Als je dan toch nog vragen hebt kun je die gelijk stellen!

  #10456294 Quote

  Dat heb ik al eens gevraagd en dat hebben ze niet helaas 


  gebruiker482178
  Bijdrager
  #10456304 Quote

  Het levert je ook niks op om steeds deze vraag hier te posten. Wij kunnen allemaal niet inschatten of het nodig is om te gaan. Je moet hiervoor echt bij je verloskundige zijn. Als hier iemand zegt ‘oh had ik ook’, wat zegt dat dan.. Dan nog weet je niet of het goed gaat met jouw kindje.
  Wellicht kan je eens met iemand praten over al je zorgen. Want een ontspannen moeder (to be) is natuurlijk veel fijner voor je baby.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct