Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker

 • Auteur
  Berichten

 • MoederVanEen
  Bijdrager
  #10111565

  ik maak me een beetje zorgen om iets. Ik ben nu ongeveer 7 weken zwanger en heb volgende week mn eerste afspraak bij de verloskundige voor een eerste echo.

  Maar nou had ik gisteravond ineens na het plassen met afvegen wat bloed op het papiertje zitten, dit was 2x na het plassen.
  Nu vandaag heb ik dat niet, maar voel me niet echt helemaal lekker en ik maak me zorgen. Heb nu beetje raar gevoel in mn buik en heel erg veel last van mn rug, gedurende de dag met vlagen misselijk en regelmatig duizelig. Deze klachten had ik hiervoor ook al wel maar in mindere mate. Moet ik me zorgen gaan maken?


  Pooh-beer
  Bijdrager
  #10111584 Quote

  Verloskundige bellen kan geen kwaad. Niet teveel zorgen maken, meeste bloedverlies is niks ergs. 


  Famkok
  Bijdrager
  #10111686 Quote

  Kan innestelingsbloeding zijn! Maak je niet al te veel zorgen. Als je er toch echt mee zit, moet je idd contact opnemen met vk. 

   


  Klijn
  Bijdrager
  #10111764 Quote

  Kan goed zijn dat het geen kwaad kan hoor! Een klein beetje bloed is meestal niet erg. Dat rare gevoel in je buik kan gewoon van je zwangerschap komen, ik heb de eerste weken ook steeds getwijfeld bij alles dat ik voelde maar er was niks aan de hand!


  MoederVanEen
  Bijdrager
  #10112182 Quote

  Bedankt voor jullie reacties! Ik heb ook even contact gehad met de verloskundige en die stelde me ook gerust dat het 9 van de 10 keer niks ernstigs is en dat het vaak voorkomt aan het begin van de zwangerschap. Ik moet het gewoon even in de gaten houden en als het erger word weer bellen. Maar laatste dagen gelukkig geen bloedverlies meer gehad dus hoop dat het zo blijft

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct