Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Onzeker 19

 • Auteur
  Berichten
 • #10139078

  Hoi hoi. 

  Ik heb ik juli een miskraam gehad en ik heb er best veel moeite mee gehad. Nu ben ik gelukkig weer zwanger al 13 weken, alleen ben ik erg onzeker. Ik ben al 3 keer naar de verloskundige geweest en alles was in orde en het hardje klopte en de baby was erg gegroeit ik voelde me erg opgelucht.. Maar nu elke keer als ik buikpijn krijg word ik erg onzeker en weet ik niet wat ik moet doen, ik word er heel bang van en denk dan dat het niet goed gaat. Ik weet dat het misschien raar is maar ik voel me er erg onzeker door. Ook heb ik nog geen buikje terwijl ik zie dat andere met 13 weken al een buikje hebben. 

  Herkent iemand dit of ben ik de enige die zo onzeker en bang is.. Hebben jullie tips voor me wat ik er aan kan doen en hoe ik mezelf gerust kan stellen.:( 

  x onzekertje.


  Moe
  Bijdrager
  #10139131 Quote

  Gelukkig kan ik niet met je meepraten omdat ik nooit een miskraam heb gehad. Die onzekerheid is absoluut niet raar maar heel natuurlijk. Ik heb altijd wel onthouden, hoe moeder zich voelt zo voelt de kleine zich ook. Dus als jij je gezond voelt en je wat kan voorbereiden of fantaseren op je toekomstige wonder probeer positief te denken. Elk kindje dus elke zwangerschap is uniek en hoeft helemaal niet mis te gaan. Ook al klinkt het heel luchtig maar het is ook heel belangrijk dat je je vorige zwangerschap een plekje kan geven omdat er nu een nieuwe zwangerschap is ontstaan! Hopen op het goede♡


  Swlk
  Bijdrager
  #10139155 Quote

  Hoi! 

  Ik begrijp je wel hoor, ik heb in april ook een miskraam gehad en inmiddels alweer 25 weken zwanger.  Wij hebben ook extra echo s gehad omdat er gewoon een angst is wat je gewoon bij je draagt, wss voel je vaak gewoon goed en blij, maar op t moment dat je er aan denkt wordt je onzeker. En ook elke echo die je nog krijgt blijft spannend. Tot je straks de kleine gaat voelen, dan geeft een stukje rust. Bij mij duurde het tot week 22 dat ik hem dagelijks voelde en merkte vanaf dat moment er meer rust kwam. 

  Gewoon van genieten en bezig zijn met de leuke dingetjes van de zwangerschap. Dat heb ik zelf niet echt kunnen doen omdat ik tot week 18 echt ziek ben geweest. Maar ik werd wel ontiegelijk blij van het uitzoeken van de kamer, wordt het een jongen of een meisje etc etc.  Het komt goed, de lastigste weken zijn voorbij, plan desnoods rond de 16 weken nog een leuke pretecho en is het wachten tot de 20 weken.  

  Het komt goed, spannend is het zeker!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen