Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker 42

 • Auteur
  Berichten
 • #10510082

   Hoi Dames ! 

  Wij zijn na 4 jaar opnieuw aan de ivf procedure begonnen . 
  Sinds 25/11 heb ik een eskimo’tje aan boord, maar wat maakt me dit zo onzeker ik heb er eerlijk gezegd weeral wat testen tegenaan gegooid ookal had ik me voorgenomen dit niet te doen maar het is sterker dan mezelf . 

  Vandaag dag 11 na de cryo terugplaatsing is er een zeer vaag streepje te zien amper op foto te krijgen, wanneer ik deze foto in negatief zet is dit vage lijntje wel nog te zien. 

  Ook die menstruatieachtige krampjes etc doen er geen goed aan en laten me nog meer twijfelen. Met geen knal test in mijn handen vermoed ik dan ook dat het zich niet heeft verder gezet in mijn buik.. 

  Morgen weten we het zeker ik moet morgen vroeg voor de bloedname gaan ..


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10510098 Quote

  Wat vervelend die onzekerheid! Bij mij heeft het zowel bij mijn zoontje als bij mijn huidige zwangerschap tot ongeveer een week na NOD geduurd voordat ik een knaller had (even duidelijk als controlelijn), en daarvoor waren het vage lijntjes die maar langzaam opliepen, terwijl ik ook vaak lees van vrouwen die een of twee dagen na eerste vaag lijntje al een knaller te pakken hebben. Volgens mij is een vaag streepje dus op zich heel positief, maar duidelijker voelt natuurlijk wel beter. Hopelijk blijft jullie eskimo’tje plakken. 😉

  #10510136 Quote

  Ja vreselijk, en ik heb vandaag al heel de dag menstruatie gevoel in men buik word er gek van ! 

  Bij mijn zoontje nu 4j heb ik ook nooit een knaltest gehad maar had ik wel een duidelijke test na 10 dagen na terugplaatsing . 

  Achja zullen moeten afwachten tot morgen namiddag wat het resultaat is van het bloed. 

  #10510142 Quote

  Spannend zeg, ik duim voor je!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct