Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker 7

 • Auteur
  Berichten

 • Chantal2109
  Bijdrager
  #5729168

  Hallo dames,

  Misschien kan een van jullie mij helpen.

  Afgelopen dinsdag heb ik een zwangerschapstest gedaan, deze was licht positief. Nu heb ik sinds woensdag af en aan wat bloedverlies. Het is vele malen minder dan ik normaal met een menstruatie heb. Ik heb 1 momentje gehad met behoorlijk buikpijn verder helemaal niks.

  Mijn temperatuur is nu zelfs weer met 0.3 graden gestegen.

  Zijn er dames die dit ook hebben gehad en uiteindelijk toch zwanger bleken?


  Eleaaaa
  Bijdrager
  #5729176 Quote

  Ik heb er verder geen ervaring mee, maar het zou een innestelingsbloeding kunnen zijn.  Wat licht bloedverlies en af en toe wat krampen zijn echt super normaal. Als je twijfelt kun je altijd een nieuwe test doen en/of een verloskundige bellen, die kunnen een inwendige echo doen om te kijken of er wat zit.

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt en dat je snel wat zekerheid hebt, ik begrijp dat zo’n situatie super eng kan zijn.


  Lyn V
  Bijdrager
  #5729177 Quote

  Hoi Chantal,

  Als je positief getest heb ben je zwanger. Test reageert op hcg en dit heb je alleen maar in je lijf als je zwanger bent.

  Snap dat je onzeker wordt van bloedverlies en buikpijn. Dit kunnen tekenen zijn van een miskraam, maar hoeft niet. Soms wordt je ook nog een keer soort van ongesteld terwijl je wel zwanger bent. En bloedverlies in het begin vd zwangerschap komt ook vaak voor. Vaak is t pas mis als je ook hevige buikkramp hebt. Mocht t wel misgaan hou dan in je achterhoofd dat het vruchtje niet goed was en dat je lichaam het daarom afstoot. Je hebt daar geen invloed op. (Opnieuw testen heeft weinig zin, positief is positief. En ook al zou je een miskraam krijgen blijft ie ook eerst positief. Al snap ik dat extra bevestiging misschien fijn zou zijn)

  Vooralsnog zou ik me niet druk maken. Ik ben 38 wk zwanger en heb zowel een miskraam gehad als veelvuldig bloed verloren deze zwangerschap.

  Oh en gefeliciteerd natuurlijk. Hoop dat alles goed gaat.

  Groetjes Lyn


  Dns
  Bijdrager
  #5729182 Quote

  Hoi chantal, ik denk dat testen na de bloeding wel zin heeft want je had als ik mij goed herinner een licht streepje en als het gewoon een tussentijdse bloeding of innestelbloed is geweest dan moet je test nu veel duidelijker zijn omdat je meer hcg in je lichaam hebt.


  Sofie R
  Bijdrager
  #5729190 Quote

  Bel je huisarts als de bloeding erger wordt of als je het niet vertrouwd. Een vriendin van mij had dit ook. Zij had meteen de VK gebeld en dit bleek normaal te zijn ivm innesteling.


  Chantal2109
  Bijdrager
  #5729193 Quote

  Ja dat denk ik ook. Gewoon voor mezelf even nog een test. Is die negatief ja dan is het toch mis gegaan maar vind ik de bloeding erg weinig voor dat het mis is gegaan. Is het positief dan kan ik een afspraak maken bij een verloskundige en daar me verhaal nog een keer neerleggen.

  De bloeding is voor nu zoals het er uit ziet over. Heb dus kleine 3 dagen bloedverlies gehad.

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Chantal2109
  Bijdrager
  #5729519 Quote

  Helaas was vanmorgen de test negatief. Ga er dus vanuit dat het vroeg is mis gegaan.

  Nu vol goeie moed op na de volgende ronde

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct