Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker ben overtijd en geen menstruatie + negatief test

 • Auteur
  Berichten
 • #5699393

  December 2015 anticonceptie staaf verwijderd; sindsdien altijd geklust zonder voorbehoedmiddel – cyclus vanaf januari 31-31-33-29-26-28-30-24

  Ik ben nu momenteel 12 dagen overtijd en heb op dag 1-3-9-11 getest en allemaal negatief. Ik heb wel zitten klussen vanaf 19de dag van mn cyclus ( niemand weet wanneer zijn de sprong precies is natuurlijk)

  Ik heb inmiddels 2 weken last van menstruatie krampen, dit blijft ook gedurende dag aanhouden, wordt wel minder of soms een sterke kramp. Tevens heb ik steeds het gevoel dat ik ongesteld moet worden maar wordt het dus niet. Heb ook sinds 1 week met vlagen misselijkheid en soms moet ik eerst eten voordat mijn misselijkheid verdwijnt of kom het na het eten. Zo nu en dan heb ik een zure maag en dit komt dan ook na het eten. Mijn borsten voelen zwaar aan dit heb ik ook nooit (heb wel pijnlijke borsten als ik ongesteld moet worden maar niet “zwaar” gevoel). En ik ben hele dag moet en moet echt om de haver klap naar de wc. (ben tijdens het typen van deze bericht al 2x geweest haha)

  Ik heb ergens gelezen van als je niet niet zou weten of je zwanger kon zijn dat je 19 dagen na het laatste keer klussen een test kan doen om een zwangerschap uit te sluiten of te bevestigen.

  Mijn vragen zijn nu:

  1) Is het mogelijk dat je na de 14 dagen “gerekende” eisprong een late eisprong hebt?

  2) Indien je een late eisprong hebt met hoeveel dagen kan dit verschillen?

  3) Kan een menstruatie zomaar uit het niets uitblijven? (zonder bijzonderheden

  4) Na hoeveel dagen hebben jullie positief getest, als je nog steeds na 1 week geen positief test had.

  5) Hebben hier dames “dezelfde” symptomen gehad en hoe is het bij jullie gegaan? Tips zijn welkom!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct