Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker En 6 Weken Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #10322267

  Hai hai,   Ik ben vandaag 6 weken en 2 dagen zwanger.  Ik ben 34 jaar en in 4 jaar tijd 2 lisexcissies gehad ivm dat er al kankercellen waren geconstateerd op mijn baarmoederhals. Vandaar dat het niet is gelukt om eerder zwanger te worden.  Ik ben erg onzeker.  Ik weet  niet goed hoe ik me moet voelen.  Ik heb weinig kwaaltjes maar sinds vandaag (vanmiddag en vanavond) behoorlijk wat krampjes in mijn onderbuik. Niet specifiek links of rechts maar centraal.  Vanmorgen klein beetje donkere afscheiding gehad maar de rest van de dag weer “normale” kleur.  Tevens is de gevoeligheid van mijn borsten erg wisselend ene uur kan ik ze voelen en zijn ze meer gespannen, Ander uur voel ik niks.. herkent iemand deze “klachten”.   

  • Liefs onzekere vrouw

  #10322271 Quote

  Wat fijn dat het ondanks alles toch is gelukt om zwanger te raken. Gefeliciteerd! Is de kanker nu wel onder controle en wat voor invloed heeft het verder op je zwangerschap?

  #10322275 Quote

  Hoi girafje, 

   

  Ja dat is gelukkig onder controle.  Ip zou er geen invloed moeten zijn behalve dat ik straks meer kans heb op een vroeggeboorte.  Ik heb de assistente van de verloskundige gesproken die gaf alleen aan dat er ip goed contact was met de gynaecoloog in het zkh  plus zou ik ip met de 20 weken echo naar het zkh moeten want dan gaan ze kijken of alles het nog houd.  Ik heb nl niet veel baarmoedermond meer.. verder moet ik alles op mij af laten komen.. 

   

  Bedankt voor je berichtje trouwens

  #10322276 Quote

  Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik ook bruine afscheiding gehad…ik dacht misschien oud bloed van de innesteling nog. En die krampen herken in ook van zo rond de 6 weken, ik werd er zelfs wakker van zo pijnlijk was het toch. Ik was toen ook bang dat het op een miskraam zou uitlopen, maar dit is niet gebeurd. Probeer vertrouwen te hebben dat het goed zal gaan, meer dan dat kan je niet doen. Hopelijk heb je binnenkort een echo mét een kloppend hartje, van harte gefeliciteerd! 

  #10322277 Quote

  Ik hoop dat je kindje in ieder geval tot week 37 wil blijven zitten met de nodige controle en eventueel extra zorg. Ik ben zo blij voor je dat het ondanks deze ellende toch is gelukt om zwanger te raken. Eigenlijk heb je nu een klein wondertje in je buik!

  #10322278 Quote

  Dank je wel hoor.. over 10 dagen heb ik de eerste echo.. 

  Ik doe mijn best om positief te blijven maar is niet makkelijk.  

  Dank je voor je input! 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10322281 Quote

  Ik zie het ook echt als een wondertje.. 

  Dank je voor je lieve woorden.  

  #10322284 Quote

  Het kindje groeit toch in je baarmoeder waar je kanker in hebt gehad. Dat had je toch niet durven dromen?

  #10322288 Quote

  Nou baarmoedermond is niet je baarmoeder… daar is gelukkig niks mee gebeurd… Maaar goed je weet nooit wat voor impact zulke dingen hebben op een menselijk lichaam en hoe het lichaam reageert. Maar ik ben ook erg blij wat dat betreft.. en hopen idd dat het erin blijft zitten 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct