Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzeker, gestopt met pil, zwanger?, innestelingsbloed

 • Auteur
  Berichten
 • #10374694

  Goedenavond allemaal, Op 11-10 heb ik mijn laatste pil genomen. De week daarna op 14-10 mijn ontrekkingsbloed gehad. De dagen erna hoofdpijn en buikpijn gehad. Denk door het ontpillen. In de week van 26-10 mijn eisprong gehad. Ik had met ovulatietest een streepje. Was super blij hoe mijn lichaam het deed. Want ik heb jaren de pil geslikt. 6 tot 9-11 had ik een beetje bloedverlies. Ik had geen kramp of pijn en het was helder rood bloed. Misschien innestelingsbloed dacht ik. Rond 11-11 had ik mijn menstruatie berekend. Als ik een normale cyclus zou hebben. Alleen ben ik nog niet ongesteld geworden. Was ik dan begin november al ongesteld of was dit innestelingsbloed? Of duurt het langer voordat ik ongesteld word? Wanneer kan ik een test doen? Of is het beter om nog even te wachten? Welke test is het beste om te doen? Alles maakt mij zo onzeker. Alvast bedankt voor alle hulp en tips.


  I’mNaomi
  Bijdrager
  #10374698 Quote

  Ik ben zelf op 8 oktober gestopt met de pil en ben nu zwanger 😉 Ik zou zelf eerst een simpele test nemen. Welk merk maakt niet heel veel uit, maar neem nog geen elektronische. Bij een elektronische test blijft de uitslag namelijk ongeveer 24 uur staan en daarna is de batterij leeg en valt het schermpje uit. Je kan deze later wel doen als je wilt weten hoe lang je al zwanger bent.

  #10374751 Quote

  Gefeliciteerd! Dank je wel voor je advies 😊


  StephW
  Bijdrager
  #10374771 Quote

  Als je ovulatie had op 26e, dan zou ik morgenochtend testen. Kruidvat 2 voor 5 euro is prima, die van action trouwens ook, dat maakt niks uit. Je weet maar nooit he, het kan maar zo gelijk raak zijn.

  #10374822 Quote

  Bedank voorje bericht. Je weet maar nooit inderdaad 😊

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct