Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekere Echo

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10494612

  Hallo , 

  Ik had op 14 september mijn eerste positieve test , wat mij verbaasde omdat ik altijd een minimale cyclus heb van 32 tot 35 dagen .  Had nu een cyclus van nog geen 27 dagen 

  helemaal blij en echte zwangerschapssymtomen waren al aanwezig ! 

  nu had ik gisteren de echo met verwachting dat ik 7 weken en 4 dagen zou zijn , nu kwam er uit de echo een kindje van 6 weken en 5 dagen , ze gaf aan dat ik eigenlijk wel zover zou moeten zijn op basis van de positieve test en mijn laatste menstruatie ( 27 dagen cyclus ) normaal cyclus 32 tot 35) 

  ze gaf aan dat we er op moeten rekenen dat het misgaat omdat het hartje te traag zou kloppen voor 7 weken , wie heeft dit meegemaakt dat het toch verkeerd berekend is en ik toch vroeger ben dan dat ze denken . 

  mag volgende week maandag terug komen voor een volgende echo 

  hoor graag van jullie veel liefs 


  Essther
  Bijdrager
  #10494620 Quote

  Dat je toch minder ver bent dan je zelf verwacht, dat hoor je vaak.
  Probeer het rustig af te wachten!


  Bloempje
  Bijdrager
  #10494621 Quote

  Hoi Esther , 

  dankjewel voor je reactie ! Ze gaf aan dat zij op basis van mijn test en mijn menstruatie er van uitgaan dat ik al zo ver ben en dat zij er eigenlijk nooit naast zitten , dus dat ik rekening moet houden dat het niet goed zit , ik heb ook het gevoel dat ik nog veel vroeger ben maar zij zegt dat dit niet kan … dit maakt mij zo onzeker en verdietig , was een echo dat paste bij 6,5 week week hopelijk volgende week een mooie echo .. al moest ik daar niet op hopen 


  MamavanJames
  Bijdrager
  #10494629 Quote

  Begrijp je onzekerheid… ik ben bij mijn eerste echo 2 weken terug gezet, uiteindelijk nu 29 weken zwanger van een gezond jongetje. Blijft altijd een spannende periode maar probeer positief te blijven!

  #10494630 Quote

  Hier hetzelfde! Altijd regelmatige cyclus. 23 augustus de eerste dag, 16 september een positieve test. Gisteren eerste echo gehad maar ze gaven me net 6 weken ipv 7. Geen hartje.. mag volgende week donderdag pas terug komen. Verschrikkelijk! De onzekerheid neemt echt alles van je over, positief blijven is lastig! Hopelijk krijg je goed nieuws! 


  Bloempje
  Bijdrager
  #10494631 Quote

  Wat doet dit mij goed ! Is jou toen ook gezegd dat het waarschijnlijk mis gaat? 
  ze gaaf aan 70 procent kans dat het misgaat , 30 procent dat het goed gaat , ik ga me vast klampen aan die 30 procent 

  read more image Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10494634 Quote

  Ze zijn bij jou nog redelijk eerlijk geweest! Ik vroeg om percentages en die kreeg ik niet… zovan succes ermee😅


  Bloempje
  Bijdrager
  #10494637 Quote

  Ow wat heftig ! Ik vind het gewoon gek , als ik op de cyclus van 32-35 uitkom ben ik precies 6,5 week , de gaf aan dat ik dan nooit zo vroeg positief kon testen en dat hun echt gelijk hadden , ik hoop zo dat het is gegroeid volgende week en een sneller kloppend hartje , dankjewel voor je reactie doet me goed !


  Bloempje
  Bijdrager
  #10494643 Quote

  Sorry ik verwarde je met iemand anders , ik dacht dat jij wel een goede echo had .. wat vreselijk! Wat zeiden ze precies bij jou ?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct