Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekere Uitslag

 • Auteur
  Berichten
 • #10573836

  Hi,

  Ik heb sinds 1 maand mijn Mirena spiraal laten verwijderen. Deze heb ik 2 / 2,5 jaar gehad. Voor die tijd heb ik de pil gebruikt.

  Nu ben ik altijd onregelmatig ongesteld geweest. D.m.v. ovulatietesten had ik op 23, 24 + 25 juli (deze dag enkel de ochtend) een positieve ovulatietest. Hier en daar geklust.

  Sinds die tijd enorm veel last van mijn baarmoeder, linker eierstok enorm veel steken, nachtmerries, voor de ovulatie misselijk. Zulke kwaaltjes.

  Ik heb gister een test gedaan en zag een “vage” streep. Vanochtend een test gedaan en weer meen in iets heel vaags te zien. Vervolgens Clearblue test gehaald en deze was negatief. Ben ik te vroeg met testen?


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573840 Quote

  Ja jeetje als je ovulatie pas een paar dagen geleden was (24-48 uur na je eerste positieve test) dan ben je veeeeel te vroeg. Test over 1,5 week nog eens

  #10573841 Quote

  Up

  #10573842 Quote

  Up


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10573857 Quote

  Je kunt na zo’n 14 dagen na je ovulatie testen. Dus zo rond 5/6 aug in jou geval.

  #10573859 Quote

  Streep is streep. Ik ben 5x zwanger geweest en alle keren begon met een streep die zooo vaag was dat echt alleen ik hem zag. Alle keren had ik gelijk en was ik zwanger. De keren dat ik niet zwanger was was er ook geen vage streep. Overigens was deze streep niet bij alle merken even snel zichtbaar. Heb bijv. Erg goede ervaringen met de kruidvat kruisjes test of de cb kruisjes test. Die 2v5 of action slaan bij mij juist ontzettend laat aan terwijl die gehyped worden

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #10573862 Quote

  Dank jullie wel. Ben benieuwd, vind het nl. gek dat die van Clearblue aangeeft dat de test negatief is en de andere 2 “licht positief”.


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10573863 Quote

  Ik vind het eerlijk gezegd heel gek dat die andere 2 licht positief zijn. Is onmogelijk namelijk zo kort na je eisprong. Clearblue is erg betrouwbaar.

  Kwamen die 2 lijnen binnen afleestijd ?

  #10573866 Quote

  Ja, was binnen de afleestijd. En had toen gelijk een foto genomen om nog terug te kijken. En de testjes weggegooid. Dus ik begrijp er werkelijk niets van. Ik wil echt nergens vanuit gaan. Dit maakt me zó onzeker.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct