Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekerheid 29

 • Auteur
  Berichten
 • #10543211

  Hallo lieve allemaal,

  ik heb via de verloskundige een berekening gehad van me zwangerschap dit zou betekenen dat ik nu op week 7 zou zitten. Gisteren een echo gehad waarop ze aangaf dat het te klein was voor 7 weken en het zo groot is als 5 weken. Nu heb ik dus 2 opties mee gekregen of het is gestopt met 5 weken of de berekening is fout gegaan.Mijn eerste menstruatie dag van de laatste keer was 6 februari van 17 tot 21 was ik vruchtbaar en 19de was me ovulatie. Op 4 maart heb ik een test gedaan dit was ruim 4 dagen voor mijn officiële menstruatie. 

  Ik vraag me af of iemand dit ook heeft mee gemaakt of dat er iemand is die hier meer vanaf weet. Ik moet aankomende vrijdag weer terug komen voor een echo maar de onzekerheid sloopt me! 

   

  #10543216 Quote

  Ik heb dit ook gehad onlangs en dat is helaas geëindigd in een miskraam 😪
  Hoop voor jou dat het goed afloopt, elk lichaam is weer anders!

  #10543228 Quote

  Ahh shit, zo vervelend voor je.. mag ik vragen hoelang het al niet meer groeide? En hoelang het duurde voordat je lichaam de zwangerschap afbrak? 

  ❤️😘

  #10543230 Quote

  Waarschijnlijk is het óf bij 5 weken al gestopt met groeien of het vruchtzakje is altijd leeg geweest. Dat konden ze niet met zekerheid zeggen. Ik heb het bij 9 weken ongeveer moeten opwekken met medicijnen, het kwam niet uit zichzelf eruit.

  #10543235 Quote

  pff vind zo vreselijk voor je❤️, ik ben daar dus ook heel bang voor. Het opwekken maar moet eerst toch even afwachten normaal gaat de tijd zo snel maar nu lijkt het een eeuwigheid! 

  ik waardeer heel erg je antwoord had even iemand nodig die zoiets ook had meegemaakt natuurlijk hoop ik dat het bij mij anders is maar wil toch realistisch blijven. En soms is van het ergste uitgaan toch het beste! 

  #10543245 Quote

  Ik snap je onzekerheid heel goed! Dat is slopend. Maar mocht het niet goed zijn, dan moet het zo zijn en dan gaat het vast en zeker de volgende keer goed. Maar houd hoop, wie weet gaat het bij jou goed 😀

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Lola K
  Bijdrager
  #10543271 Quote

  Ik heb het ook gehad. Bleek achteraf een missed abortion te zijn.

  #10543308 Quote

  Wat vervelend voor je! Ook bij week 5?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct