Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekerheid Blijft

 • Auteur
  Berichten

 • Pregmom
  Bijdrager
  #10601363

  Goedenavond,

  Ik ben momenteel 12+4 weken zwanger van ons derde kindje. Ik heb tot nu toe alleen maar goede echo’s gehad. En toch blijf ik onzeker. Ik kan het gewoon niet geloven dat we straks 3 kindjes hebben. Toen ik zwanger was van de 2e had ik ook onzekerheid. Kon ik ook niet geloven dat we 2 kindjes hadden.
  Ik ben ook zo bang dat wanneer ik buk, buig of omdraai in bed er iets gebeurd met de baby. Dat ik de baby in de verdrukking breng. Mensen zeggen wat leuk straks 3 kindjes. En dan denk ik: hopelijk komt de derde ook.
  Gister naar het hartje laten luisteren, maar lukte nog niet. Dus kreeg ik een echo. Kindje bewoog mooi en het hartje klopte heel mooi. Verloskundige was heel tevreden. Daarna kreeg ik weer wat vertrouwen, maar dat is nu weer op een laag Pitje. Ik drukte vanochtend ook wat harder op mijn buik. En nu denk ik dat er iets ergs met het kindje is. Herkend iemand dit?


  Essil
  Bijdrager
  #10601365 Quote

  Je kan veilig op je buik slapen. Je kindje is goed beschermd in je buik.


  RS
  Bijdrager
  #10601372 Quote

  Hoi,

   

  ons eerste kindje is nu 3,5 maand. ik was ook heel erg onzeker. Ook omdat het in mijn omgeving vaak fout was gegaan. Vraag om meer controles. Ik mocht elke week komen om naar hartje te luisteren. Dat ik haar ging voelen werd het minder. 


  Essil
  Bijdrager
  #10601557 Quote

  Verder is het natuurlijk ook gewoon een beetje onzeker. Dus een heel acceptabel gevoel. Wil niet zeggen dat je niet alvast een beetje mag genieten. Je zorgen maken heeft weinig zin. Zolang er geen aanleiding is.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct