Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekerheid Na 2 Miskramen 3

 • Auteur
  Berichten

 • Bloempje
  Bijdrager
  #10529582

  Hoi ! 
  Vorig jaar in Januari een miskraam gehad ook dit jaar weer in oktober een miskraam gehad, dit waren er dus twee , dit jaar in Januari een positieve test in handen gehad maar helaas misgegaan ( biochemische zwangerschap ) dit mocht ik niet meetellen als miskraam . Ik ben nu heel bang dat ik geen volledige zwangerschap kan dragen en dit maakt mij erg onzeker , bloed onderzoek gehad en dit was goed , ook alles van binnen zag er goed uit , schildklier was ook perfect .

  zijn er meerdere die dit hebben meegemaakt en waarbij het toch goed is gekomen ?

  veel liefs  

  #10529605 Quote

  In augustus 2020 en november 2021 een miskraam gehad. Nu ben ik 7 weken zwanger, maandag de eerste echo. Ik ben erg onzeker, en vraag mezelf ook elke dag af of het nog goed gaat daar in mijn buik. Vooral met alles wat je voelt of wat je dan ineens niet meer voelt.


  Bloempje
  Bijdrager
  #10529617 Quote

  Ja al die onzekerheid .. 

  ik ga voor je duimen morgen ❤️


  SEH
  Bijdrager
  #10529699 Quote

  Wat naar! En logisch dat je hier zo ontzettend onzeker van wordt. Gelukkig wel uitgesloten dat er iets geks zou zijn, dus je hebt gewoon heel veel pech gehad!

  Ik was in december zwanger maar helaas ook vlak voor 7 weken een miskraam. Vorige maand ongesteld geworden en nu zit ik in mijn vruchtbare periode. Moet je zeggen dat het mij ook onzeker maakt, maar ik denk dat het gevoel bij jou nog sterker is.

  Hoe makkelijk het ook gezegd is, probeer het los te laten en van je af te zetten. Hoe relaxter je bent, hoe beter dat ook voor je lichaam is. Ik weet dat het heel moeilijk is en wens je daar ook veel sterkte mee.

  Helaas dus niet echt ervaring mee, maar wel iemand die met de zelfde gevoelens rond loopt. Blijf hopen en dan hebben wij ook hopelijk snel een kindje in ons armen

  Knuffel 💜


  Bloempje
  Bijdrager
  #10529711 Quote

  Wat een lief berichtje ! 
  Ook vooor jou  ga ik duimen ! 
  veel liefs ❤️

  #10530640 Quote

  Hoi bloempje,
  Super verdrietig dat het weer niet goed gegaan is. Ik snap je onzekerheid. Maar er is altijd hoop!
  Ik heb 3 vroege miskramen gehad binnen een jaar tijd, ook mijn bloeduitslagen waren goed. Inmiddels ben ik ruim 12 weken zwanger en gaat alles goed. Het kan dus zeker, maar heb vertrouwen! Stress is nooit goed en zeker niet in een zwangerschap, probeer eventueel hulp te zoeken in het verwerkingsproces. Sterkte!

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct