Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekerheid Zwanger Of Niet

 • Auteur
  Berichten
 • #10384516

  Heey heey,

  ik heb morgen een echo staan (dit omdat ik een kinderwens heb en ze alles wou controleren)

  nu is het zo dat ik nu al meer als twee weken overtijd ben. Ik heb een cyclus van 42 dagen ik zit nu op dag 59 mijn laatste menstruatie is geweest op 18-10

  ik heb alleen een keer getest met avond urine met een action test en die was negatief dit was op 1-12 nu zij de dokter dat dit te vroeg kon wezen.

  verder heb ik af en toe kleine klachten last van onderrug of misselijk of duizelig of last van  raar gevoel in mijn buik en ik heb een opgezwollen buik en lijk ook zwanger verder heb ik geen klachten nu is mijn vraag hebben jullie ook mee gemaakt dat je amper tot geen klachten had maar wel zwanger was? En wat was jou ervaring? Ik wil niet verheugen op iets en dan teleurgesteld worden.. ps ik en mijn vriend zitten al meer dan een jaar niet aan de anticonceptie en we hebben geregeld seks.

  #10384529 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  En je doet nu geen test, omdat…?

  #10384533 Quote

  Omdat als je goed gelezen heb ik morgen een afspraak heb staan en ik het onnodig vind om nu nog een test tegaan halen terwijl ik morgen een afspraak heb staan.


  verall
  Bijdrager
  #10384543 Quote

  Ik zou ook bij de supermarkt een test halen. Kan gewoon met avond urine, dan je in ieder geval van je onzekerheid af.

  #10384566 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  Omdat als je goed gelezen heb ik morgen een afspraak heb staan en ik het onnodig vind om nu nog een test tegaan halen terwijl ik morgen een afspraak heb staan.

  Wat is dan nu je vraag? Symptomen zeggen niets en als je zwanger bent, dan is het maar heel pril en zie je niets op de echo.

  #10384590 Quote

  Heeei!! Ik snap je onzekerheid! Ik ben nu 5 weken en ik heb amper klachten! Mijn borsten zijn licht gevoelig en verder wat meer puistjes als normaal. Ik duim voor jou dat er morgen iets positiefs mag gebeuren!!

  read more image Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  Ananasss
  Bijdrager
  #10384594 Quote

  Tsja. Je kunt zwanger zijn. Enige manier hoe je daar achter gaat komen is door te testen. Echo of niet morgen, als je pril zwanger bent hoeft daar niets op te zien zijn. 

  Enige ‘oplossing’ om van je onzekerheid af te komen is door te testen

  #10384599 Quote

  De dokter zei dat als ik zwanger ben ze het morgen konden zien op de echo.. de enigste wat ik me af vroeg is of iemand dit ook gehad heeft amper symptomen en toch zwanger 


  Nigihayami
  Bijdrager
  #10384600 Quote

  Geen sympomen en zwanger komt heel veel voor. Het is sowieso peraoon gebonden. De ene kotst alles eruit vanag het moment dat ze zwanger zijn en de ander gaat letterlink zonder enkele klachten de zwangerschap door

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct