Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Onzekerheid zwanger of toch niet?

 • Auteur
  Berichten
 • #5737211

  Hallo allemaal, Ik heb een vraagje ben erg onzeker over of ik zwanger ben of niet..
  Ik ben begin december gestopt met de pil en had een redelijke cyclus namelijke 28-31-34-30-27. Ik had nu gemiddeld genomen zaterdag 10 juni ongesteld moeten worden, dat betekend dat ik nu 8 dageb overtijd ben. Heb al een aantal zwangerschaps testen gedaan van sansitest en van action alleen tot nu toe allemaal negatief. Ik heb wel gelezen dat er vrouwen zijn die pas na 14dagen overtijd een postitieve test hadden. Ik heb wel vage pijn onderin mijn buik een soort krampjes en steekjes die met se dag duiselijker voelbaar zijn ook ben ik erg moe en had ik veel hoofdpijn vorige week (mogelijke innestelling) normaal heb een een week voor mijn menstruatie pijnlijke borsten alleen heb ik dit nu juist helemaal noet gehad.. ik hoor graag van mensen die zich in mijn verhaal herkennen! Liefs, famkefamke


  gebruiker175707
  Bijdrager
  #5737233 Quote

  Heb je ook geen tuurstreepje? Wat je eventueel zou kunnen doen is een ovulatietest doen, die geven vaak eerder zwanger aan dan een zwangerschapstest. Als die een streep geeft (en je weet zeker dat je niet net voor of na je ovulatie zit) kan het heel goed zijn dat je zwanger bent.

  maar op een gegeven moment zou je test toch positief moeten worden.

  #5737256 Quote

  Bedankt voor je reactie! Ik heb vanmuddag inderdaad een ovutest gedaan en die gaf een lichte maar toch duidelijke streep als ik een gemiddde van 30 dagen cyclus aanhou dan zou ik nu dus op een dikke week zitten. Ik denk dat k de ovutesten even een paar dagen ga doen om te zien of er verandering in komt. Zoniet dan probeer ik weer een zwangerschapstest!!


  gebruiker175707
  Bijdrager
  #5737259 Quote

  Spannend! Ben benieuwd 🙂


  Wendy1987
  Bijdrager
  #5737261 Quote

  Veel succes!! Ik ken dat onzekere gevoel, net als vele andere vrouwen, maar hopelijk krijg je snel duidelijkheid. Welke kant dat ook is. Ikzelf vond dat altijd het ergste. Laat me of blij of verdrietig zijn en niet ertussenin. Ik duim voor je

  Wendy

  #5737268 Quote

  Inderdaad wendy op zon moment wil je gewoon duidelijkheid wat de uitslag ook is!


  Cas gd
  Bijdrager
  #5737275 Quote

  Hoi allemaal,

  Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje, ik had ook 10juni ongesteld moeten worden maar ben ik dus nog steeds niet. Ik ben in februari gestopt met de pil en mijn eerste ongesteldheid liet 6 weken op zich wachten, daarna en cyclus van netjes 30 dagen..daar ben ik nu ook een beetje vanuit gegaan. Of zal ik dan toch heel onregelmatig zijn? Dit is de eerste maand dat we het proberen en ben gelijk voor mijn gevoel overtijd. Heb voor mijn gevoel nu ook 2 keer mijn ovulatie gevoeld, vorige maand kon ik dus uitrekenen en die weet ik dus zo goed als zeker. Deze keer dacht ik hem ook te voelen, en dus niet ongesteld geworden wanneer zou moeten(10 juni).

  Pfff wat een onzekerheid…gister ochtend nog test gedaan en was negatief…denk dat ik morgen ook ovulatie test ga halen. Als die dan positief is, kan het dan dus ook zijn dat je zwanger bent? Of uiteraard aan het ovuleren bent..

   


  Nina Benzima
  Bijdrager
  #5737282 Quote

  Hoi Famke,

  Nou je bent echt niet de enige in deze situatie. Ook ik ben al 9 dagen overtijd. Ik had 9 juni ongesteld moeten worden en tot heden niks. Altijd een cyclus van 28 dagen. Ook ik heb 4 dagen na ovulatie flinke last en pijn gehad in mijn onderbuik richting mijn eierstop en week lang flinke lage rugpijn veel plassen. Uiteindelijk ook getest bleek negatief te zijn. bloed geprikt kreeg ik een hoeveelheid hCG van 5. Op internet staat dat als je een waarde van 5 hebt dat je dan 3 zeken zwanger bent. i hope. Ik heb morgen afspraak bij de gynaecoloog. Ik heb denk ik te vroeg bloed laten prikken. want de meesten dokters zeggen pas na 2 zeken moet men gaan prikken en ik ben na 7dagen gegaan.

  Toch hoop ik en ook voor jouw dat we gauw zekerheid hebben over onze positie.

   

   

  #5737294 Quote

  Jeetje nina dat is inderdaad heel apart. Il zal morgen ook een afspraak maken. Wat gingen ze gauw prikken al bij jou dan! Wat ik lees is dat mensen vaak na 4 weken pas gaan prikken!  Ik laat je weten hoe t gegaan is. Ben ook benieuwd naar jou resultaten laat je het me weten?

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct