Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oogcontact

 • Auteur
  Berichten

 • Ansie
  Bijdrager
  #10595077

  Hooi lieve moeders,

  Ik zit even met het volgende, onze dochter is 11 weken oud, een heerlijk meisje en we genieten enorm van haar,
  Alleen het valt me op dat ik veel moeite moet doen voor oogcontact,
  Als ik boven haar hang dan vang ik haar blik en kan ze hele verhalen vertellen ze volgt ook als ik de kamer rondloop. Ze kan goed zien. Gehoor test was ook goed met 2 weken.
  Maar er zijn heel veel momenten dat ze langs me heen kijk naar het licht toe kijkt of over me heen ipv van mij En ook als ik dan tegen haar praat draait ze haar hoofd niet om..
  Is dit nog normaal herkent iemand zich hier in ???

  Lieve groet Angelique


  Elisabeth
  Bijdrager
  #10595080 Quote

  Als ze je niet aan willen kijken kan dit ook teken zijn van vermoeidheid. Kids van mij deden dit ook allemaal. Is op google ook wel lijstje te vinden dacht van Ikazia ziekenhuis met vermoeidheidssignalen van baby’s waar dit ook duidelijk in staat.


  JoberoB
  Bijdrager
  #10595095 Quote

  Ja hoor, dat is heel herkenbaar. Onze dochter is nu ook 11 weken oud en heeft momenten dat ze naar me kijkt en hele verhalen houdt door te brabbelen, en momenten dat ze langs me heen kijkt of haar hoofd wegdraait. Teken van vermoeidheid of overprikkeld zijn (die van ons draait haar hoofd ook bewust weg als haar grote zus teveel met haar om knuffelt haha). Niet druk over maken, ze is helder genoeg zoals je beschrijft!


  Ansie
  Bijdrager
  #10595096 Quote

  Dankjewel voor de herkenning!! 

  Dat geeft me een gerust gevoel! Ze is de 3e en heeft inderdaad heel veel prikkels om haar heen van de andere twee, en inderdaad als zus komt dan denkt ze ook doen ga lekker weg draaien met mijn hoofd !

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct