Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Ook 40 Plus En Proberen Zwanger Te Worden

 • Auteur
  Berichten

 • jolandastiertje
  Bijdrager
  #10205871

  Hallo, ik zag geen topic van vrouwen van boven de 40 en ook zwanger proberen te worden dus start ik ‘m maar.

  Wij zijn nu 13 ronden verder…ronde 9 overtijd in totaal 5 testen in 10 dagen en allemaal negatief ( en ondertussen in een rollercoaster van emoties zitten).Dan maar naar de vk…wel wat te zien maar te klein om te meten, 2 dagen erna was het weg. Nu weer overtijd 8 dagen nu en ga vandaag testen halen. Wat gelijk is aan de vorige keer is dat ik innestel bloeding had. Nu vraag ik mij af als je leeftijd er ook mee te maken heeft dat je HCG nivo minder snel stijgt voordat een test het aangeeft?.  Ik weet het gewoon niet….heeft iemand raad?.

  ps: Gelukkig ben ik nu veel kalmer dan de vorige keer wat ook weer beter is voor vriendlief 🙂 . 


  Marroussia
  Bijdrager
  #10206543 Quote

  Hai hai,Fijn om een topic te vinden voor  vrouwen boven de 40.Wij zijn al drie jaar bezig en helaas nog geen resultaat..Heb inmiddels wel een operatie gehad aan mijn baarmoeder.Heb jij al kinderen?


  jolandastiertje
  Bijdrager
  #10207130 Quote

  Nee nog niet helaas. Heb 2 lange relatie’s gehad waar ik mijn kinderwens aan de kant heb moeten zetten 😢. Maar daar kwam een eind aan toen ik mijn ware ontmoete.

  #10207155 Quote

  Hoihoi, ik ben 42 en bij ons is het inmiddels gelukt om zwanger te raken. Nu 27.2 weken. Het heeft 2 jaar geduurd. Wij hebben wel altijd gezegd; geen medisch gedoe. Ik heb 2 kinderen, mijn man had geen kinderen. 

  Meestal is er al vanalles gebeurd waardoor er niet eerder kinderen zijn gekomen, of waardoor je opnieuw een kinderwens hebt hè? Bij ons ook. Vind het nu wel heel fijn om alles nog een keer mee te mogen maken en realiseer me dat het best een wonder is!

  Heel veel succes met al die wachtbankjes en testen en zo! Kan soms zo eindeloos voelen!

  #10207159 Quote

  Hallo allemaal,

  Ik was aan het kijken of ik zelf een topic aan zou maken met dezelfde titel. Grappig! Ik praat graag met jullie mee. Zelf ben ik inmiddels 29 weken zwanger van mijn tweede kindje. Mijn oudste zoon is 11 jaar inmiddels en is geboren uit een andere relatie. 

  Voor mij en mijn huidige man is dit ons eerste kindje. We hebben er 5 jaar over gedaan om zwanger te raken. Net toen ik weer begonnen was met de pil, omdat we vonden dat we ergens de hoop moesten opgeven, kreeg ik een miskraam (na 5 jaar niets gebeurd te zijn) en besloten we weer met de pil te stoppen en te kijken wat er zou gebeuren. De maand erna was ik zwanger.

  We hebben wel onderzoeken gehad in het ziekenhuis een aantal jaren geleden, maar alles was prima in orde. Ook eileiders laten doorspuiten en dat heeft toen niets geholpen. Wij wilden verder niet het medische circuit in en kozen ervoor de natuur te laten bepalen. En nu dus …net op het nippertje, heel blij met dit kadootje.


  Marroussia
  Bijdrager
  #10207163 Quote

  Gefeliciteerd met jullie beide zwangerschappen!wij zijn nu 3 jaar bezig en heb een niche operatie ondergaan.Wij lopen bij de fertiliteit.Jolanda heb je inmiddels als getest?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  jolandastiertje
  Bijdrager
  #10207335 Quote

  Gelukkig is er nog een kans voor ons en we geven niet op. Ik had een nee….en ik wil zondag afwachten voordat ik weer ga testen. Vorige keer verloren wij het met 14 dagen overtijd en zondag ben ik n.l 14 dagen overtijd. Als ik dan nog een negatieve test heb dan bel ik de huisarts. Wij gaan in juni ook nog eens trouwen…..dus áls ik zwanger ben krijg ik het nog moeilijk want dan kan ik niet alles eten en drinken hahahahaha. Maar ik ben wel blij dat er is gereageerd. Wij willen het zonder de medische malle molen doen.


  Marroussia
  Bijdrager
  #10207424 Quote

  Wij wilde ook zonder medische molen maar na bijna 3 jaar wilde ik toch wat dingen na laten kijken.Wat leuk dat je gaat trouwen gefeliciteerd!!Al 14 dagen overtijd en nog geen test gedaan?spannend hoor!Ik duim voor je.

  #10207477 Quote

  Wat dapper om nog te wachten met testen! Dat lukte mij nooit hoor! Heel vaak ‘voor niks’ getest… haha. Maar super leuk dat je gaat trouwen 

  Medische molen… Wij dus niet, de wens was wel groot, maar ik had al 2 kinderen, nu 6 en 10. Dus als dat het zou zijn, zou het ook goed zijn. Nu wel allemaal super blij met de komende baby!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct