Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Op dag 14 geen eisprong maar ongesteld? Of wat is dit? :-(

 • Auteur
  Berichten

 • BOTW
  Bijdrager
  #5734182

  Voor het eerst aangemeld op dit forum, en ik zal mezelf wat voorstellen. vriend leren kennen met vruchtbaarheidsproblemen, een “schok” maar was opzoek naar echte liefde,  en dat vond ik bij hem! (En wie zegt dat het bij ons ook niet zou lukken? Dacht ik)

  mocht je alleen de vraag willen weten dan moet je even naar onderen scrollen 😉

  We zijn nog een vrij jong stel (27&32jaar) met een kinderwens waar we niet te lang mee willen wachten. Januari 2016 gestopt met de pil, was meteen een regelmatige cyclus, kon er bijna de klok op gelijk zetten (27/29dagen) geen klachten, dus dat verliep soepel.

  We hebben bewust gekozen om sinds aug. Vorig jaar geen enkele conceptie meer te gebruiken, mocht het “per ongeluk” op de natuurlijke manier gebeuren, zouden we alleen maar blij zijn, maar leggen er nog even geen druk op. Maar stiekem was het steeds wel een teleurstelling dat ik weer ongesteld werd merk ik momenteel. Hoopte zo dat het zonder een ziekenhuis traject zou lukken. (Rook niet, drink niet, geen overgewicht, eisprong rond dag 12, al met al alles op schema)

  verwachte eergisteren mijn eisprong, helaas bloedde ik ineens.. huh alweerongesteld? Het is nog maar dag 14 dacht ik. En dat terwijl mijn cyclus meteen normaal was vanaf het begin en nu ineens onregelmatig? Hopelijk 1 malig vind 1x in de maand voldoende 😉

  Eerst dacht ik nog aan een ovulatiebloeding (ook nog nooit gehad) maar verlies redelijk veel helder rood bloed met wat slijmerig bloed.

  Om een verhaal kort te maken, dit is gewoon een te vroege menstruatie? Nog meer mensen die dit herkennen? Of wat kan dit zijn?

  Verder wou ik even mijn hart luchten, en misschien hebben mede forummers nog tips voor vitamine pillen etc voor de man die hebben geholpen(minder zaadcellen, wel bewegelijk)

  excuses voor het lange verhaal 😉 fijne dag!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct