Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Op Zoek Naar Andere Jonge Moeders

 • Auteur
  Berichten

 • mertellll
  Bijdrager
  #10131016

  Hoi iedereen! 

  Het is echt niks voor mij om een forumtopic aan te maken. Ik ben meestal een lezer en geen reageerder, laat staan schrijver ;-). Mijn vriend en ik zijn ongepland zwanger. Ik ben 23, hij 25. Hoewel we heel blij zijn met het nieuws en frustseltje duizendmiljoen procent ons leven gaat verrijken, moet er een heleboel veranderen voor ons. We zijn altijd lang leve de lol geweest, veel festivals & feesten en maakten veel reizen wanneer het maar kon. Nu is het tijd om te settelen want er zit al 12 weken een kleine in mijn buik.

  Hoewel ik dit een wonder vind en er écht heel blij mee ben, loop ik er wel tegenaan dat wij in onze omgeving de enige zijn. Onze vrienden gaan elk weekend uit en willen zo min mogelijk verantwoordelijkheden. Hoewel ze het hartstikke leuk vinden dat wij nu wel een kleintje krijgen en ik ook zeker weet dat er heel veel vrienden van ons heel leuk met frutsel gaan spelen, ben ik op zoek naar mensen in een vergelijkbare situatie. 

  Ik wil namelijk kunnen kletsen over alles wat er komt kijken bij het zwanger zijn, en dat kan wel met mijn moeder, maar ik zoek iemand van mijn leeftijd die ook zwanger is en in een soort vergelijkbare situatie zit. Dat mis ik nu gewoon best wel eigenlijk. 

  Ik hoop dus dat jullie je melden! Wie weet wat er uit voortkomt. 

  #10131025 Quote

  Geen gelijkbare situatie sorry.

  Hier 31 en 39 en al een kindje van 2 en zwanger van de 3e (de 2e was een miskraam). Maar des ondanks kom ik graag in contact

  #10131035 Quote

  Hoi hoi,

  Normaal schrijf ik ook niet op fora, lees inderdaad alleen graag mee, maar voor deze een uitzondering!

  Nog een jonge moeder, leuk! Die kom ik ook niet vaak tegen.. Ik ben ook 23 en heb een kleintje van bijna een jaar. Hier inderdaad ook niet echt vriendinnen die in hetzelfde schuitje zitten, die studeren allemaal nog en trekken de wereld rond! We hebben alleen vrienden met kinderen uit mijn man zijn vriendengroep (maar die zijn allemaal al tegen/over de 30, haha, dan ben ik wel het broekie).

  Lijkt me leuk om wat te kunnen kletsen met andere jonge moeders, ik merk zelf dat je tegen heel veel vooroordelen aanloopt, lang niet altijd leuk. Merk jij dit ook (al)?

  #10131042 Quote

  Hoi hoi,

   

  ik ben in augustus 23 geworden en september bevallen onze dochter is nu 7 weken. Ik was ook ongepland zwanger geworden en in onze vriendengroep is ook niemand nog zo ver. Lijkt me leuk om in contact te komen. Ik mis vooral ervaringen te kunnen delen etc.


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10131050 Quote

  Hoi!

  Ik werd op mijn 22e ongepland zwanger en ben nu 24 en weer zwanger. Ben nu 13 weken dus 😉

  Klets maar raak, hartstikke gezellig!


  WR
  Bijdrager
  #10131051 Quote

  Hoi! Mijn man en ik zijn beiden 24, hebben een kindje van 4 maanden en zijn 5 weekjes zwanger van onze tweede. Ik vind het erg leuk om zo jong moeder te zijn. Ook heel leuk zon topic om met andere jonge (aanstaande) mama’s in contact te komen. 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool

  Jassiemaria
  Bijdrager
  #10131052 Quote

  Hoi! Ik ben 22 jaar en nu 14 weken zwanger.

  waar kom je vandaan? 

  En gefeliciteerd natuurlijk!


  Rooslii
  Bijdrager
  #10131057 Quote

  Hi, ik ben 20 en ben 27 augustus bevallen van mijn dochter amy. Was ook ongepland. Lijkt me leuk om in contact te komen. 


  Zwanger yes
  Bijdrager
  #10131060 Quote

  Oh wauw WR, gefeliciteerd! Dat lijkt me best wel zwaar zo snel achter elkaar. Gaat het goed met je?

  Leuk zo veel reacties

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct