Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Op zoek naar contact

 • Auteur
  Berichten

 • CCCKK
  Bijdrager
  #5693782

  Lieve mede mama’s,

  Met mijn 24 jaar word ik gezien als een jonge moeder. Het was dan ook ergens wel te verwachten dat het contact met mijn feestende vriendinnen verwaterde nadat ik zwanger werd. Toch vind ik dit erg jammer. Ik ben gek op kletsen, thee drinken, terrasjes pakken, etc. maar in je eentje is dat toch een stuk ongezelliger 😉 Ik vraag me daarom af of er meer jonge moeders zijn die dit herkennen? Misschien kunnen we via deze weg in contact komen met elkaar. Het lijkt me leuk om ervaringen te delen, het te hebben over de ins en outs van het moederschap en er wie weet zelfs een vriendin aan over te houden!


  MamavanRenJ
  Bijdrager
  #5693817 Quote

  Hoi,

  het is zeker heel herkenbaar!

  Ik ben 24 jaar en mama van 2 kinderen. Mijn zoontje word bijna 2 en ik heb een dochtertje van bijna 4 maanden. Ook met mijn vriendinnen is het contact wel minder geworden doordat onze levens zo verschillen. En ze begrijpen soms niet dat ik niet altijd zomaar weg kan enzo.

   


  CCCKK
  Bijdrager
  #5693820 Quote

  Hoi!

  Wauw, 2 prachtige kinderen zelfs!

  Jammer is dat hè? Hoe ga je daarmee om? Mis je niet heel erg het contact met mensen? Ik pakte eerder regelmatig een terrasje of keek een film met een vriendin en ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel heel erg mis. Natuurlijk ben ik veel bezig met mijn dochtertje en dit is fantastisch. Toch is het soms ook lekker om even niet alleen ‘mama’ te zijn, maar gewoon even mezelf en een gesprek te voeren met een gelijkwaardig persoon.


  gebruiker376198
  Bijdrager
  #5694086 Quote

  Heey,

  Ik ben zelf ook een jonge moeder 22 jaar en heb een dochtertje van 2 maanden.

  Sinds mijn zwangerschap  zijn mijn vriendinnen en ik zo uitelkaar gegroeid. Ik mis het wel soms lekker samen shoppen, terrasje pakken, uren lang kletsen en beauty dagjes houden.

  Maar natuurlijk onwijs blij met me dochter had het voor geen goud willen missen. 😉


  MamavanRenJ
  Bijdrager
  #5694101 Quote

  Ja ik mis het ook hoor het contact. Ik ben een thuis blijf mama en zorg altijd voor de kinderen soms ben ik er ook echt even aan toe om met anderen te kletsen dan met mijn peuter haha. Maar geniet er wel heel erg van dat ik ze zo kan zien opgroeien en niets mis.


  fefienn
  Bijdrager
  #5694105 Quote

   

  Hee

  Ik ben 22 jaar en over drie weekjes uitgerekend van onze dochter, kan niet wachten na een moeizame zwangerschap.

  Ik herken deels wel wat je schrijft over vriendschappen, al zijn veel vriendinnen die ik ken al mama en dat scheelt


  gebruiker376198
  Bijdrager
  #5694111 Quote

  Ik ben ook een thuis blijf mama voor nu dan ben komende tijd niet van plan om te werken.

  Dat is fijn dat je in je omgeving  leeftijdsgenoten  hebt met kinderen zo voel je, je denk een stuk minder eenzaam. Veel succes vast met je bevalling.

  ps. Waar komen jullie vandaan? misschien  vinden we hier wel een leuke stadsgenoot.

  Ik kom uit Hilversum 😉


  CCCKK
  Bijdrager
  #5694588 Quote

  Hoi meiden!

  Wat leuk om zoveel reacties te krijgen op mijn bericht! Of nouja.. leuk.. Helaas betekend het voor veel van jullie dat jullie mijn verhaal herkennen, wat natuurlijk niet zo leuk is, maar misschien kunnen we zo met elkaar in contact komen!

  Zelf kom ik uit Zutphen, dat ligt in Gelderland. Helemaal aan de andere kant van Nederland dan Hilversum haha. Maar misschien is het al leuk om bijvoorbeeld een whatsapp of email groep aan te maken met wat jonge moeders? Gewoon om leuke dingen met elkaar te delen, advies te vragen over dingen waar we tegen aan lopen en om elkaar te steunen als het even tegen zit? Mij lijkt het in ieder geval heel fijn om dit te kunnen delen met jonge moeders die begrijpen hoe het is om moeder te zijn.

  Zijn er mensen die hiervoor in zijn? 🙂

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct