Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opeens een andere cyclus of toch zwanger?

 • Auteur
  Berichten

 • REEMPJE
  Bijdrager
  #10226447

  Hoi allemaal!! Ik en mijn vriend zitten nu in ronde 3.. ik heb de laatste tijd wel een onregelmatige cyclus maar  deze maand gaat het net even wat anders.. ik heb een vage bloeding gehad wat niet op een menstruatie leek en ik ben echt extreem moe. Ik heb het even bijgehouden en het ging alsvolgt:

  11 juni ben ik voor het laatst ongesteld geweest, 3 en 4  juli 2 knallende positieve oculatie testen ,16 juli pijnlijke borsten en rug – baarmoeder pijn,18 juli bloed, helder rood bloed maar wel heel weinig bloed,19 juli bloed in de ochtend helder bloed maar stopte in de middag alleen bij afvegen was er bloed, 20 juli heel licht bloed achtig weer alleen bij afvegen, 21 juli niks meer, 22 juli druk baarmoeder geen bloed, 24 juli negatief.Z

  ik ben benieuwd naar jullie mening, zal deze bloeding een innesteling zijn geweest en heb ik te vroeg getest? Of was dit een soort van menstruatie? En heeft er toevallig iemand ervaring met dit?

   

  Liefs Remy!

   


  REEMPJE
  Bijdrager
  #10226448 Quote

  Ow en bij 24 juli bedoelde ik negatieve zwangerschapstest.. 


  Liesle
  Bijdrager
  #10226465 Quote

  Als je ovulatie is doorgezet zou het wel een hele late innesteling zijn. Ik weet niet hoe aannemelijk dat 14 dagen later nog is. Ik weet niet wat voor test je gebruikt hebt maar de Kruidvat 2 voor 5 euro zijn zo’n beetje de gevoeligste. Je zou over twee dagen nog eens kunnen testen. Je hcg zou dan verdubbeld moeten zijn als je zwanger bent. Het zou kunnen dat je wel zwanger bent geweest maar dat er sprake is van een vroege miskraam. Dat zou misschien je klachten kunnen verklaren. Als je er niet gerust op bent na even afwachten zou ik contact opnemen met de huisarts. 


  ElsieJoy
  Bijdrager
  #10226475 Quote

  Tsja, voor mij klinkt dit niet per se heel gek, maar zit er normaal een andere periode tussen ovulatietest en menstruatie bij jou? Of ziet je bloeding er normaal heel anders uit (zoja hoe dan?). Wij zitten ook allemaal met ons eigen lichaam en de cyclus/symptomen van ons eigen lijf en kunnen dus moeilijk beoordelen of dit iets heel geks is voor jou of niet. 
  Op basis van je verhaal is praktisch alles nog mogelijk: gewoon een menstruatie (die misschien lichter is dan jij gewend bent), een wat late innesteling (typisch 5-12 dagen na ovulatie, en ovulatie kan even na je positieve test zijn geweest, en evt bloedverlies daarbij hoeft ook niet meteen bij het begin van een innesteling te zijn, het blijft zich wel een tijdje dieper ingraven), mogelijk met een wat tragere hormoonopbouw dat je nu dan nog negatief test. Een vroege miskraam is inderdaad ook niet uit te sluiten. Gewoon even afwachten lijkt me en als je krampen rond je baarmoeder blijft houden misschien over een paar dagen nog een keer testen. 


  REEMPJE
  Bijdrager
  #10226488 Quote

  @leslie, bedankt voor je reactie. Ik weet ook niet zo goed of een innesteling 14 dagen erna kan gebeuren, ik lees en hoor daar heel veel verschillende dingen over. 

  Misschien zou een vroege miskraam zou misschien inderdaad ook kunnen, maar ik hoop het natuurlijk niet.

  Ff afwachten dan maar..


  REEMPJE
  Bijdrager
  #10226489 Quote

  This reply has been reported for inappropriate content.

  @leslie, bedankt voor je reactie. Ik weet ook niet zo goed of een innesteling 14 dagen erna kan gebeuren, ik lees en hoor daar heel veel verschillende dingen over. 

  een vroege miskraam zou misschien inderdaad ook kunnen, maar ik hoop het natuurlijk niet.

  Ff afwachten dan maar..

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  REEMPJE
  Bijdrager
  #10226496 Quote

  @elsiejoy thnx voor je bericht. Ik zal het nog even aankijken.

  voor mij voelt het wel gek omdat ik normaal als ik ongesteld ben echt 5 tot 6 dagen lang heel erg veel bloed verlies en dat nu dus niet heb.

  Maar ik denk dat ik dan nog even moet afwachten. Het is best wel lastig vind ik want je wilt het gewoon weten haha😊

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct