Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opeens Negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #10215096

  Hai allemaal, ik zit in een vervelende situatie en vroeg mij af of er vrouwen zijn die dit herkennen. Ik heb zondagavond de 16e positief getest. Een behoorlijk duidelijke streep. Ik testte omdat ik al 2 en halve dag buik en rugpijn had en bovendien 2 weken overtijd was. De volgende ochtend en gisterochtend en avond( dus 3 volle dagen later) alleen maar negatief getest. Zelfs opgelet zo weinig mogelijk te drinken. En dezelfde test gebruikt gister als zondag. Ik houd dus rekening met een vroege miskraam.  Zijn er vrouwen die dit qua testen hebben meegemaakt en na meerdere dagen toch opnieuw positief testen? Ik hoor weleens dat na een negatieve test je na 2 a 3 dagen opnieuw kunt testen, maar dat het met een positieve test juist negatief wordt kan toch alleen slecht zijn? Heb de dokter gister gebeld en die stelt wel voor om af te wachten maar bellen bij pijn o veranderingen


  MommyvanZ
  Bijdrager
  #10215109 Quote

  Momenteel zit ik in het zelfde schuitje,

  Vorige week donderdag positieve test (wel heel licht) ik was toen al 1,5 week over tijd, afgelopen zondag begon ineens een bloeding. Leek op menstruatie maar dan 5 dagen (vandaag gestopt) ipv 8 dagen. Ik voel me nog steeds zwanger maar testen zijn negatief. Ik heb maandag een echo en dan zullen we zien. Maar ik hoop voor jou dat het weer positief wordt. Geen idee of dat kan..

  #10215111 Quote

  Opeens negatief is eigenlijk nooit echt positief omdat je hcg dan daalt is enige verklaring en je hcg daalt alleen bij falende zwangerschap. Dus ik wens je veel sterkte maar denk dat je van ergste moet uitgaan


  Bo-Belle
  Bijdrager
  #10215135 Quote

  Hier helaas vergelijkbaar meegemaalt maar ook geen positief verhaal. 

  Vorige maand teste ik 1 dag voor nod positief (2x achter elkaar met kruidvat 2v5). De volgende dag werd ik in de ochtend ongesteld en was de test ook meteen negatief. Terwijl de testen ook vrij zichtbaar waren.

  Ik denk dat in het begin je hcg nog behoorlijk schommelt en sommige testen zo gevoelig zijn, dat je blijkbaar ook snel weer negatief kan testen. Dit heb ik al 1x eerder gehad, in februari dit jaar. 

  Hoop natuurlijk dat jouw verhaal anders loopt maar vrees het ergste, zeker omdat je ook een bloeding hebt gehad. Sterkte.. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct