Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opgeven voeding e.a. klachten

 • Auteur
  Berichten
 • #10032088

  Normaal post ik niet zo snel berichten op fora, maar nu het patroon bij ons meisje van 2 weken aan blijft houden, vind ik het toch fijn mijn hart te luchten.

  Puck deed het de eerste week super! Nadat de kraamhulp weg is gegaan (afgelopen woensdag) begon zij toch wat klachten te vertonen en als ik het zo lees neig ik richting reflux, wat denken jullie?

  – overdag alleen bij ons op de borst slapen
  – zodra we haar neerleggen (kan ook makkelijk anderhalf uur na haar voeding zijn) word ze onrustig, geeft ze kleine mondjes voeding terug en word ze vrijwel direct wakker
  – ze ruikt daarna ook echt zurig uit haar mondje
  – echte krijsaanvallen heeft ze (gelukkig) niet, maar wel trappelen en “overstrekken”
  – ze maakt hierbij een soort “grom”geluiden, en haar gezichtje vertrekt ervan.

  Morgen komen ze van het CB, ben benieuwd wat zij zeggen. Vermoeidheid begint toch wel parten te spelen en vind het zo sneu om te zien dat ze overdag haar rust niet zelf kan pakken…


  Samsonnn
  Bijdrager
  #10032233 Quote

  Klinkt wel als refluxachtige klachten. Bij ons zat ze het liefst de ganze dag rechtop. Zodra ze ook maar op haar rug ging was het al drama. Ze gaf dan ook niet echt over. Bij haar is het verborgen. Je zag ook dat ze veel slikte, tong uitstak, overstrekken, gezicht vertrok continu, en hele hoge “HIEP” geluidjes, en natuurlijk krijsen hoog en hard. Misschien dat je er iets uit herkent. Veel succes morgen!

   


  Gigili
  Bijdrager
  #10032309 Quote

  Ik gebruik Johannes brood pitmeel wel om een heel andere reden maar het schijnt ook bij reflux te helpen.

  misschien kun je aan het Cb vragen of dat een optie is?

  hopelijk vind je gauw een oplossing!

  succes!


  Bientje
  Bijdrager
  #10032534 Quote

  Heel herkenbaar je verhaal! Zit hier zelf ook mee. Onze kleine is bijna 4 weken en ineens sinds een week heeft ze heel veel buikkrampen geeft van elke fles wel een mondje of 3 terug en ik zie haar een soort van boeren zonder dat er wat uit komt. Wij hebben ook nog dat ze maar om de dag een luier heeft en ze veel moeite heeft om het er uit te krijgen. Wij zijn nu weer terug gegaan naar elke 3 uur voeding en voor de nacht een iets grotere fles in de hoop dat ze 4 uur haalt maar meestal komt ze na 3 uur alweer. Heel vermoeiend idd en ook zielig. Wij moeten vanmiddag naar het cb dus ben benieuwd. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct