Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oplichting e-book: lekkerzwangerworden

 • Auteur
  Berichten
 • #10160064

  hallo iedereen,

  In 2017 heb ik na een langdurige zwangerschapswens een e-book van Boris Bergmans besteld. Lekker snel zwanger worden. Hierin staan dieettips om sneller zwanger te worden. (Je kan je natuurlijk überhaupt afvragen of dit werkt, maar op een gegeven moment probeer je alles) Je kreeg vervolgens een link die niet werkte. Ik heb daarop direct gemaild naar hem, dat ik het e-book niet ontvangen had, maar nooit antwoord gekregen en het toen laten zitten. Nu anderhalf jaar later is er geprobeerd 2 x geld van Mn rekening te halen en in retrospect zie ik dat er eerder onder stichting derdengelden 16 x geld is geïncasseerd. Ik heb vanochtend aangifte bij de politie gedaan, maar wil bij deze graag meer mensen behoeden van deze oplichting, die gebruikt maakt van vrouwen die zich al in een onzekere periode bevinden. Het blijkt nu ook terugkijken op internet dat ik niet de enige ben. 

  Groet, 

  Evelien 


  Tes80
  Bijdrager
  #10338362 Quote

  Hoi Evelien,

  Heb je hier nog iets op gehoord van de politie? En zoja, klopte het dat hij de boel oplicht?

  Ik had me onlangs ingeschreven voor zijn nieuwsbrief, maar kreeg al snel een enorme hekel aan de manier waarop ‘zijn’ berichten zijn geschreven. Naar mijn mening is dit iemand/zijn dit mensen die hier gewoon een heel ‘sterke’ (lees agressieve) marketingtechniek op los laten en inspelen op de angsten, onzekerheden en het verdriet dat je hebt als je geen kinderen kunt krijgen of bezig bent. Het stuitte me zo tegen de borst, telkens weer, dat ik me heb afgemeld. 

  Ik heb rondgekeken op internet, maar kan ook weinig over deze Boris Bergman vinden. Ik ben benieuwd wat de politie je heeft laten weten. 

  Groet! 


  Moestuintje
  Bijdrager
  #10338646 Quote

  Wat vreselijk zeg dat dit gebeurt. Wat een gekken zijn er in de wereld. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct