Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opnieuw Me Topic Openen Me Andere Was Verkeerd Omeprazol En Antagel

 • Auteur
  Berichten

 • Anoniemmmmmmmm
  Bijdrager
  #10159146

  Hallo iedereen,

  omeprazol en antagel mag je dat in combinatie gebruiken? Ik heb vandaag omeprazol gekregen en ingenomen net, maar nu vraag ik me af mag ik nog antagel gebruiken? Ben dat zelf vergeten te vragen & zelf ben ik bang dat ik vannacht weer niet goed kan slapen door mijn maagzuur, omdat ik vooral snachts last heb van mij maagzuur. Dus weet niet of omeprazol al werkt..

   

  ik hoop dat ik het een beetje duidelijk uitleg!


  MamavaneenBeebie
  Bijdrager
  #10159189 Quote

  Ik gebruik zelf ook omeprazol ondat antagel niet hielp. Bij mij werkt t beste als ik het rond half 8 inneem. Als ik dan om half 10 ga slapen heb ik de hele nacht nergens last van! Was even uitproberen welke tijd t beste werkte, stond nergens in de bijsluiter. Maar dit is voor mij de beste manier. Heb dan ook geen antagel meer nodig, en volgens mij is tegelijk gebruiken niet de bedoeling. 

  #10159200 Quote

  Ik neem aan dat je je antagel niet meer nodig hebt, nu je omeprazol hebt.

  Maar ik geef t zelf best vaak ook tegelijk aan patienten in het ziekenhuis. Hebben ze omeprazol of pantoprazol voor vast, en dan geven we wel eens antagel er bij..


  gebruiker365106
  Bijdrager
  #10159485 Quote

  Ja hoor dat kan geen kwaad.

  Bij mn eerste zwangerschap heel erg last van mn maag en zuur. Snachts ergste. Dan ook last tussen mn schouderbladen en druk op de borst. Tintelingen arm omdat zenuw door zuur maag geiriteerd was. Dacht eerst dat er iets net mn hart was. Geen idee dat je maag zulle klachten kon geven. Toen begonnen met antagel, daarna op recept ranitidine en omeprazol erbij. 

  Nu bij 2de gelukkig niet zo’n last. Maar weet hoe vervelend t kan zijn.  Hoop dat omeprazol snel gaat helpen. 

   

  Grtjs nvn

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct