Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opnieuw op de wacht bank..

 • Auteur
  Berichten

 • Mandiee
  Bijdrager
  #5734744

  hai Dames,

  zoals de titel al zegt.. ik zit op de wachtbank… ik dacht er zijn er vast meer die ook de tijd doormwillen brengen door hier elkaar er door heen te slepen!

  wij zitten nou in ronde 3 naar onze miskraam, mijn cyclus is weer 28 dagen en had vorige week dan ook een positieve ovulatie test.. we hebben de dag van de positieve test (donderdags) geklust en ik hoooop zo dat het daardoor wel raak was.. door het werk van mn man sliepen we vanaf zondags alleen dus helaas niet kunnenklussen en gingen we vrijdags een weekendje weg met zijn familie en daar sliepen we niet in 1 bed samen en lag onze zoon met ene matrasje er tussen.. dus dan laat je het wel haha

  maar mijn kans is vrij klein.. ergens weet ik dat we deze ronde onze kans hebben gemist,,, maar wil natuurlijk de hoop nog niet opgeven… dussss volgende week vrijdag is mijn nod.. hoop ik haha

  ben benieuwd naar jullie verhalen.

  ik ben trouwens eind oktober 2016 gestopt met de pil..


  MMO
  Bijdrager
  #5734746 Quote

  Schrale troost.. wellicht is jouw ovulatie later gekomen. Dat was bij mij denk ik het geval..  Ik ben 5 maart gestopt met pil en hield mijn ovulatie bij met een app, zodat ik mijn vruchtbare dagen kon bijhouden. Na 1 keer ongesteld geworden te zijn, ben ik wat meer mijn vruchtbare dagen in de gaten gaan houden: wat meer gemeenschap dan normaal gehad, niet eens tijdens de vruchtbare dagen maar vlak ervoor en erna, en nu toch echt 6 weken zwanger! Ik ga voor je duimen!


  Mandiee
  Bijdrager
  #5734748 Quote

  Aaah gefeliciteerd!

  jaa het kan. Donderdags had ik een positieve ovulatie test.. dan moet die toch wel binnen 24-48 uur plaatsvinden.. hopelijk zaten er sterke zaadjes tussen haha.

  bij onze zoon ook 3 dagen voor de eisprong seks gehad en ook zwanger geworden! Het kan allemaal.

  en van me lichaam kan ik niks opaan… die heeft me zo vaak voor de gek gehouden!


  Chantal2109
  Bijdrager
  #5734840 Quote

  Ik kom je gezelschap houden. Zit ook weer op het wachtbankje. Afgelopen woensdag een positieve ovulatietest gehad en geregeld geklust. Hopelijk over 2 weken een positieve zwangerschapstest


  Mandiee
  Bijdrager
  #5734888 Quote

  Hoi Chantal!

  wat leuk dat je me gezelschap houd!

  wat kunnen die weken dan lang duren he?

  zijn jullie al lang bezig? Heb je zn het is raak gevoel of merk je al wat anders?

  ik heb het wel, maar probeer het hard weg te duwen want ik wil geen valse hoop!

  had van de week last van mn borsten en ik ben wat verward… maar heb al geen last meer van mn borsten.

  ik heb altijd 2-3 dagen voor mn menstruatie bruine afscheiding.. dus ik weet het wss woensdag al…

  spannend!


  Chantal2109
  Bijdrager
  #5734896 Quote

  Ik heb werkelijk nog geen idee of het deze maand gelukt is. 7 juni is mijn nod.

  Dit is voor ons ronde 8 maar heb een onregelmatige cyclus dus weet nooit precies wanneer me eisprong is. Deze maand gewerkt met ovulatietesten en de 24e een knaltest gehad. Rond die dagen niet stil gezeten. Dus nu is het wachten begonnen.

  Hoop zo dat het deze maand lukt. Zal erg leuk zijn, ben dan namelijk tegelijk zwanger met me beste vriendin. Zou zo leuk zijn.

  En jullie? Al lang bezig?

  Lees ook: Wanneer ben ik vruchtbaar? - Handige rekentool

  Mandiee
  Bijdrager
  #5734902 Quote

  Ik snap dat je dan niet stil zet. Wat fijn dat je je eisprong gevonden hebt!

  en wat leuk om samen zwnager te zijn met je vriendin. Mijn vriendin is ook bezig en mn schoonzus ook dus word n babyboom hier!

  wij zijn in oktober 2016 gestopt en waren toen in ronde 4 zwanger. Dit is helaas geeindigt in een miskraam… nu zitten we na de miskraam in ronde 3! Ik moet nog 5 dagen tot mijn nod……

   


  Chantal2109
  Bijdrager
  #5735533 Quote

  @Mandiee hoe is het met jou? Jij al duidelijkheid? Vandaag je nod toch??

  Hier nog rustig aan het wachten. Heb al wel een paar gekke dingetjes aan mezelf gemerkt maar ga er voor nu vanuit dat ik niet zwanger ben tot de test anders zegt.


  – sinds 2 ochtenden misselijk als ik wakker word, slaap wat slechter, aantal dingen die ik normaal lekker vind smaken me wat raar, andere maanden vanaf eisprong tot aan menstruatie zere borsten.. nu was dat 3 dagen na eisprong ineens weg..


  Ik weet nog niet wanneer ik ga testen.. heb ook nog een feestje in vooruitzicht waar veel bekenden en vrienden van me heen gaan (volgend weekend) en ik kan totaal niet liegen.. mocht ik zwanger zijn gaat dat dus heel lastig worden om wat te verzinnen zodat ik een wijntje kan afslaan… hmmm lastig allemaal..


  Mandiee
  Bijdrager
  #5735584 Quote

  Hoi hoi!

  jaa idd vandaag m’n Nod.. ik dacht vanaf maandag al dat ik ongesteld ging worden want vanaf toen had ik al 1x per dag wat bruine afscheiding. Maar toch ben ik vanaf de eisprong overtuigd dat het raak is… de afscheiding werd per dag die ene keer wat erger dus ja je weet hoe laat het dan is….. gister avond hield dat op… dus ik kreeg weer hoop haha vanmorgen werd ik wakker met niks. Terwijl ik altijd in de nacht van donderdag op vrijdag begin met bloeden. Toen ik eenmaal een uurtje wakker was kwam er bruine afscheiding… dus ik dacht Jaa daar zal je t hebben 🙁

  maar dat hield ook weer op! En sinds een uur of half 10 vanmorgen is er helemaal niks meer te zien!! Dus ik heb nog hoop!!! want bruine afscheiding telt niet als menstruatie toch? Mocht het wegblijven test ik morgen ochtend op Z’n vroegst.

  ik had ook zere borsten en heb woensdag m’n ontbijt uitgespuugd… verder heb ik lage rugpijn en pijn onder in de buik terwijl ik normaal amper merk dat ik ongesteld ben..

  spannend nog voor jou! Klinkt wel goed. Maar ik heb dat ook bijna elke maand gehad.. m’n lichaam heeft me zoveel voor de gek gehouden… aaah je bent erg creatief hoor als je z’n geheim voor je moet houden haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct