Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opnieuw Testen 2

 • Auteur
  Berichten

 • MarieMarl
  Bijdrager
  #10569402

  Hoi!

  Zondag 26 juni heb ik een positieve ovulatietest gedaan. Ik zou afgelopen donderdag ongesteld ‘moeten’ worden, afgaande op het aantal dagen tot het begin van mijn vorige menstruatie. Die blijft tot nog toe uit. Afgelopen woensdag heb ik vroege zwangerschapstest gedaan, die was negatief (ik was gewoon te nieuwsgierig etc). Hoe zinvol is het dan om morgenochtend nog een gewone test te doen?


  Ananasss
  Bijdrager
  #10569403 Quote

  Als je zondag de 26e een positieve test had, had je ma 27 of di 28 juni je eisprong. Testen zijn gemaakt voor de ‘standaard’ luteale fase van 14 dagen; dus ik zou 14 dagen na je ovulatie testen en als je nog niet ongesteld bent nog eventjes een dagje extra geduld hebben!

  #10569410 Quote

  Als op zondag 26 je ovulatietest positief is, dan verwacht je 27 of 28 je ovulatie en gemiddeld 14 dagen daarna je menstruatie. Dat is dus ergens de komende dagen pas. Ik zou nog even een paar dagen afwachten en als je dan niet ongesteld bent nogmaals testen


  BCW
  Bijdrager
  #10569413 Quote

  Zoals hierboven gezegd is je nod niet afgelopen donderdag maar pas morgen of uiterlijk dinsdag, nog even geduld hebben dus


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10569437 Quote

  Als je dinsdag of woensdag nog niet ongesteld bent geweest zou ik een nieuwe zwangerschapstest doen. Maar eerst je menstruatie afwachten op je NOD (dat is nu nog niet zoals jij denkt)


  MommyFaye
  Bijdrager
  #10569939 Quote

  Heb je een update?

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen

  MarieMarl
  Bijdrager
  #10570536 Quote

  Hoi! Ja, ik ben gisteren gewoon ongesteld geworden. Ik weet nu beter hoe ik kan rekenen vanaf het moment van een positieve ovulatietest. Ik gebruikte die nooit en ging dus te veel uit van de eerste dag van de vorige menstruatie!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct