Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opnieuw Zwanger Na Miskraam 2

 • Auteur
  Berichten
 • #10159686

  hoi allemaal. 

  Ik dacht maar eens even van mij afschrijven… 

  afgelopen juli een miskraam gehad na 9 weken. Kindje was vanaf week 6 al niet meer goed gegroeid achteraf. Erg verdrietig..had overigs geen symptomen deze hele zwangerschap.  

  Nu op dit moment 7wk4dg zwanger. En ik merk dat ik er niet van kan genieten. Mijn symptomen zijn anders als bij de miskraam. Grote gevoelige borsten. Met vlagen misselijk vooral in de avond. Af en toe wat steekjes aan de zijkant van mijn buik. En moe he. 5feb een echo + intake gesprek bij de VK.  Ik ga voor mijn gevoel zn 300x per dag naar de wc om te kijken of ik niet bloed. Om gek van te worden. 

  Ik heb even succes verhalen nodig denk ik🙈😄

   

  #10159697 Quote

  Beste gebruiker ten eerste gefeliciteerd !!

  ik weet hoe je je voelt, zelf heb ik in okt een miskraam gehad bij 6 weken en maand later had ik weer een positieve test in handen en ben inmiddels 14.1 weken zwanger 😊 probeer toch positief te denken en zoveel mogelijk te genieten. 

  En de symptomen horen er allemaal bij dat betekend juist dat het goed zit, ik wens je een hele fijne zwangerschap !

  #10159700 Quote

  Ja ik hoop straks op 4feb een mooi kindje te zien en dan toch inderdaad wat meer proberen te genieten. 

  Jij ook gefeliciteerd trouwens ! 


  Gevavi
  Bijdrager
  #10159753 Quote

  Als eerste… super gefeliciteerd xx

  ik heb eind oktober een miskraam gehad en bleek bij de echo’s om te zien of het allemaal weg was opnieuw zwanger, dus in november. Nu 13 week en alles gaat eigenlijks heel goed. Ik merk wel dat ik sneller moe ben en het blijft ontzettend lastig te geloven. Eerst is het zo dan ineens gaat het fout en dan ineens is het weer raak. Kan er nog steeds niet bij met Mn volle verstand. Ik kan haast niet wachten tot mijn volgende echo over 1,5 week. Dat checken op de wc heb ik niet, maar ik vind het geloven vooral heel moeilijk. Ik besef het eigenlijks totaal niet en dat maakt me in de war. Ik wil het liefste wel elke dag een echo 🤣 tis gewoon onwerkelijk. 

  #10159757 Quote

  Ook gefeliciteerd !!

  ik kan ook echt niet wachten op de echo. Hopen dat ik dan ook wat meer kan genieten. 

  Super spannend allemaal. En denk zo; geen buikpijn geen bloed moet goed zijn voor nu. Daar houd ik mij maar een beetje aan vast 🙈


  Gevavi
  Bijdrager
  #10159766 Quote

  Precies mijn gedachte! Maar toch hou ik die onzekerheid hoor. Van de miskraam zelf heb ik weinig last geestelijk dan, want heb er niet veel van meegekregen, behalve het bloedverlies. Twas nog te pril. Maar het blijft bizar dat het zo snel weer kan. 17 okt positief getest. Toen na 2/3 dagen bloedverlies was 10 dagen duurde en 1 nov was de test negatief. 18 nov teste ik op verzoek van de verloskundige en die was weer positief. Het kan haast niet waar zijn blijf ik denken 

  Lees ook: Uitgerekende datum berekenen - handige tool
  #10159770 Quote

  Oh dat is fijn zeg ! Hier een hele nare miskraam gehad opgewekt met medicatie en van 16.00/23.00 weeen gehad. Nog nooit zoveel pijn gehad. 

  Daarna na 4 weken weer ongesteld geworden. Ben er zelf wel heel veel mee bezig geweest denk ik.. te veel want toen ik het afgelopen december naast mij neer had gelegd ben ik dus zwanger geraakt 🙈 

  Nu mijn zus ingelicht zodat ik iemand heb die ik even kan bellen als het een dagje even wat minder gaat 😇


  Gevavi
  Bijdrager
  #10159771 Quote

  Goed dat je iemand hebt ingelicht nu. Gelukkig helpt dit forum ook om je hart te luchten


  Amberle
  Bijdrager
  #10159983 Quote

  Ik herken je gevoel ook. Ik durfde (zelf nu ben ik nog voorzichtig) niet echt gelukkig te zijn, schrik voor de teleurstelling, verdriet en pijn… en het naar de wc lopen is gebleven totdat ik mijn kindje ben beginnen voelen (Ik ben nu 20 weken ver). En zelf nu nog ik heb ik altijd wel ergens een beetje schrik als ik naar de wc ga. Soms beelde ik mij ook in dat ik bloed voelde stromen,.. de angst dat het misgaat is zo normaal. Als je eenmaal een mk hebt gehad is het moeilijk om zorgeloos zwanger te zijn.

  Maar 1 ding weet ik wel uit ervaring als je eenmaal dat klein boeleke vasthebt vergeet je heel snel de miserie en stress en zorgen van tijdens de zwangerschap en is het het allemaal zo waard!

   

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct