Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oppassen

 • Auteur
  Berichten

 • Madelief W
  Bijdrager
  #10070487

  Hoi,

  Ik en mijn vriendin en haar man willen graag naar de film. Mijn man heeft de film al gezien dus blijft thuis met onze dochter. Onze vrienden hebben ook een zoon van 6 jaar. Het meest makkelijk is als hun zoon bij ons komt zodat mijn man kan oppassen. Want weet zelf dat oppas zoeken niet altijd even makkelijk is. Nu geeft mijn man echter aan daar geen zin in te hebben. Ik vind dat hij niet zo moeilijk moet doen. hij hoeft hem hooguit naar bed te brengen en heeft er de rest van de avond geen last meer van.

  Kan ik dit van mijn man verwachten?

   

   


  Junibaby12
  Bijdrager
  #10070505 Quote

  Nee, dit kan je echt niet van je man verwachten.
  Je kan het hem vragen, maar je zal verder genoegen moeten nemen met het antwoord dat hij geeft, ook al bevalt het je niet.

  Het is toch een andermans kind en niet iedereen zit daar op te wachten.

  Dus dan moeten je vrienden zelf oppas regelen en anders wordt het een avondje uit met je vriendin.

  Succes


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10070506 Quote

  Ik vind wel dat je dat mag verwachten.  Misschien denkt hij dat hij dan z’n avond alleen kwijt is? Maar als hij hem inderdaad alleen maar naar bed hoeft te brengen en dat jongetje ook gewoon in z’n bed gaat liggen en gaat slapen,  zie ik het probleem niet zo. 


  Mamadordt
  Bijdrager
  #10070566 Quote

  Dat jij het prima zou vinden betekent niet dat een ander dat prima moet vinden. Mijn man zou dat ook echt niet doen, tenzij het een kindje is wat hij zelf een goede band mee heeft, zoals zijn neefje. Mannen hebben meestal niet dat moeder gevoel waarmee hij ook andermans kind kan verzorgen, zoals vrouwen dat vaak wel kunnen. Vrouwen zijn nou eenmaal vaak gevoeliger en verzorgender dan mannen. Ik kan me helemaal voorstellen dat je man hier niks mee kan en het niet ziet zitten. En als hij dat zelf aangeeft vind ik dat je dat niet respecteren. Je vrienden kunnen toch gewoon zelf oppas regelen? Lijkt mij echt niet de moeite waard om je man voor te gaan dwingen…. 😉 Veel plezier met je avondje uit in ieder geval!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct