Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Oproep Wie Heeft Wel Eens Moeite Met Thuisonderwijs Tijdens De Crisis 2

 • Auteur
  Berichten

 • Aslihan
  Bijdrager
  #10328485

  Bijna elke ouder heeft wel eens moeite met het helpen van de kinderen bij hun huiswerk. En al helemaal nu tijdens de huidige crisis, wanneer de stof digitaal doorkomt en jij en je kind(eren) het verder samen moeten uitzoeken. Wij zijn op zoek naar de persoonlijke ervaringen van ouders, die zich niet altijd even goed in staat voel(d)en om hun kind te helpen met de stof deze weken. Bij voorkeur met kinderen op de middelbare school en op vwo (omdat hier vaak het meeste huiswerk is), maar andere ervaringen zijn ook welkom.

   

  Ben jij, of ken jij, iemand die ons hierover zou willen vertellen? Dat kan anoniem, en bijvoorbeeld via telefoon, whatsapp of email. Dat hoeft niet lang te duren, en elke ervaring is waardevol, dus ook die van jou!

   

  Over ons:

  Wij zijn studenten sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. We willen graag meer weten over de impact van de crisis op ouders en het onderwijs. Dit is namelijk een periode die zich nog nooit eerder heeft voorgedaan, en dus valt er veel te leren van ouders over de knelpunten van het afstandsonderwijs.

   

  Kan jij ons verder helpen?

  Mail dan naar:

  sam.hamer@student.uva.nl

   

  Bedankt!  

  Lisa, Sam en Aslihan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct