Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opvang

 • Auteur
  Berichten

 • Lydia
  Bijdrager
  #10196667

  Hallo allemaal

   

  ons kindje is nog niet geboren maar we moeten al wel nadenken over opvang. Weten jullie hoe je een betrouwbare gastouder kunt vinden? 

   

   


  Roze Wolkje
  Bijdrager
  #10196673 Quote

  Je kan je aanmelden bij een gastouderbureau en dan zoeken hun voor jou een gastouder. Of je gaat zelf op zoek naar een gastouder in de buurt. In beide gevallen heb je eerst een kennismakingsgesprek en kun je daarna bepalen of je je kindje straks bij diegene achter wil laten. 

  Ik weet niet in welke regio je woont, maar wees er optijd bij. Helemaal als je meerdere dagen wil. Hier in de randstad zit eigenlijk alles vol en had ik geluk dat er net een kindje weggaat als ik mijn kindje naar een gastouder wil brengen. Heb dit in februari geregeld en ze gaat er pas in oktober heen. 

  #10196678 Quote

  Via iemand die er ook gebruik van maakt/heeft gemaakt? Dan kreeg je de meest eerlijke review 


  Meisie
  Bijdrager
  #10196735 Quote

  Het is altijd fijn als je via via een leuk adres vind. Maar ga vooral ook bij diverse plekken kijken om te kijken hoe het voelt. 

  Ik zou je zeker op tijd ergens inschrijven. Hebben wij gedaan toen ik 15 weken zwanger was, en kwam toen al op een wachtlijst. Uiteindelijk kwam er met wat puzzelwerk een op tijd plek op de gewenste dagen.

  #10196794 Quote

  Via een gastouderbureau. Zij kunnen direct kijken wie er op welke dagen beschikbaar is. En ga inderdaad een keer kennismaken. Wij hebben ook een gastouder en vonden de eerste waar er konden kijken niets, klikte gewoon niet. Dat kan gebeuren. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct