Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Opzoek naar grote gezinnen voor tv-programma Jan Wordt Vader

 • Auteur
  Berichten

 • Jan Wordt Vader
  Bijdrager
  #10020391

  Beste ouders,

  Voor een nieuw programma van Jan Versteegh zijn wij op zoek naar grote gezinnen (3 of meer kinderen, het liefst met uiteenlopende leeftijden) die het leuk zouden vinden als Jan een dagje de boel komt runnen. Denk aan: oppassen, ontbijt maken, kinderen naar school/kinderdagverblijf brengen, opruimen, naar sportklasjes brengen, boodschappen doen, avond eten klaar maken en naar bed brengen.

  De aankomende maanden volgen wij namelijk presentator Jan Versteegh volgen in zijn zoektocht naar de beste voorbereiding op zijn aankomend vaderschap in het programma “Jan wordt vader”. Dit in de succesvolle lijn van eerdere BNN-vara programma’s “Sophie in de mentale kreukels” en “Het is hier autistisch”.

  We bespreken diverse thema’s rondom het vaderschap bespreken zoals: Hoe word je een goede vader? Hoe kan je het vaderschap het beste combineren met werk? En wat voor effecten heeft een kind op je relatie?

  Heel graag willen we hem laten zien wat het behelst om groot een gezin draaiende te houden. Ben of ken jij iemand uit een groot gezin die hieraan mee wil werken? Stuur dan een mail naar: janwordtvader@bnnvara.nl

  Hartelijke groet,
  De redactie

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct