Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Osteopaat baby 4 maand

 • Auteur
  Berichten

 • FamilyC
  Bijdrager
  #10256233

  Hallo, ik ben benieuwd of er hier mama’s zijn die ervaring hebben met een osteopaat. Onze dochter is 4 maand en een hele slechte slaper al vanaf begin af aan nu werd er geadviseerd om eens bij een osteopaat te kijken maar ben benieuwd wat zijn jullie ervaringen hierin? Groetjes gabrielle 


  Majom
  Bijdrager
  #10256239 Quote

  Hoi Gabrielle,

  Ik heb er zelf (nog) geen ervaring mee, maar heb wel een afspraak staan voor over nog geen 2 weken voor ons zoontje van nu 3 weken. Mijn schoonzusjes zijn allebei met hun zoontjes ook geweest en die hebben daar heel veel baat bij gehad. Gelijk al een wereld van verschil. Kindje huilde heel veel en na 1 behandeling al gelijk verschil. Aangezien mijn bevalling niet bepaald vlekkeloos is gegaan en hij uiteindelijk na 4x trekken met vacuümpomp geboren is en nog heeft vastgezeten met schouder en heup, heb ik ook een afspraak gemaakt om naar hem te laten kijken.


  StephW
  Bijdrager
  #10256250 Quote

  Mijn dochter was ook een huilbaby, en met moeizame bevalling dacht ik, wie weet. Maar het deed hier niks. Ach baat het niet dan schaadt t niet!


  FamilyC
  Bijdrager
  #10256260 Quote

  Dank jullie wel voor het delen inderdaad baat het niet dan schaad het niet proberen kan altijd 😊


  xJuni
  Bijdrager
  #10256267 Quote

  Onze zoon is ook een huilbaby, osteopaat heeft ons echt op weg geholpen. Hij huilt al een heel stuk minder. Maar op het slapen heeft het helaas geen effect gehad. 


  Eliffffff
  Bijdrager
  #10256268 Quote

  Ik ben met mijn dochtertje 2 keer bij de osteopaat geweest, dit heeft haar heel erg geholpen (en mij ook haha) 

  Lees ook: Alles over doorslapen

  MHammy
  Bijdrager
  #10256416 Quote

  Ik ben 2x geweest maar bij ons heeft het niets gedaan. Maar proberen kan altijd, is niet vervelend voor je kindje en als je het geld er voor hebt dan is het een kleine moeite.


  FamilyC
  Bijdrager
  #10256574 Quote

  Dank jullie wel voor het delen, onze kleine huilt niet maar slapen is een groot issue ze beweegt veel haar hoofd/handen/benen en heeft haar ogen dicht. Dus vandaar ik zal eens een afspraak maken kunnen altijd kijken 😊

  #10256583 Quote

  Wij zijn er 3x geweest met onze zoon. Slapen ging hier ook moeizaam door verborgen reflux. Ik moet eerlijk bekennen dat het niet zoveel gedaan heeft, behalve dan dat onze zoon de behandelingen super relaxed vond. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct