Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

over tijd, test negatief

 • Auteur
  Berichten
 • #5657813

  Hallo!!

  Ik ben twee maanden terug gestopt met de pil. Vrij gauw daarna werd ik ongesteld en na twee weken gelijk weer. Toen zaten er weer twee weken tussen en toen werd ik weer ongesteld. Het waren geen tussentijdse bloedingen. De menstruatie was al die weken precies hetzelfde en ook vrij hevig. Mijn cyclus is altijd al heel regelmatig geweest. Sinds de laatste keer ongesteld zijn we alweer vier weken verder en ben ik nu 5 dagen over tijd. De test van trekpleister geeft negatief aan, gister geprobeerd.

  Ik heb wel eens last van me buik en ben dagelijks een beetje misselijk.. ook hele lichte ontlasting.

  Het lijkt misschien een onduidelijk verhaal maar dat is het voor mij en mijn vriend ook.. iemand tips of hetzelfde meegemaakt??


  JuliettevdB
  Bijdrager
  #5657823 Quote

  Had ik ook! 4 goedkope testen waren negatief. Toen een goede ClearBleu test gekocht en deze gaf aan 4 weken zwanger te zijn.

  #5658165 Quote

  Bedankt voor het reageren!

  Ik begin me nu wel zorgen te maken.. bij 6 dagen overtijd ben ik een soort van ongesteld geworden maar het heeft maar 2 dagen aangehouden. 1 dag best erg, de tweede dag een stuk minder en vandaag zo goed als niks meer. Ik zal vast niet zwanger zijn maar ik wil toch kijken of anderen dit ook hebben gehad.. het is alsof je lichaam spelletjes speelt. We blijven proberen en op een dag komt het goed!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct