Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overdag Ook Slapen In Slaapzakje

 • Auteur
  Berichten
 • #10105552

  Hoi,

  Mijn zoon va  15 weken slaapt al enkele weken snachts in de  slaapzak. Nu vraag ik me af of ik hem overdag ook in een slaapzak moet leggen. Nu doe ik dat nog niet, want ik heb dan het idee dat hij beter weer dat hik dan lang moet slapen (hij slaapt de klok rond). Alleen overdag slaapt hij steeds maar heel kort en voel dan dat zijn armen ook koud zijn. Wat doen jullie?


  Paddenstoel
  Bijdrager
  #10105565 Quote

  Ik deed het wel altijd en zal het bij dr tweede ook weer doen. Ik had er een andere gedachten over. Juist dat de slaapzak aandoen voor hem een teken was om te gaan slapen. Heb nooit er idee gehad dat hij dan zou denken dat het na het was en opeens langer gong slapen.


  Paddenstoel
  Bijdrager
  #10105566 Quote

  Ik deed het wel altijd en zal het bij dr tweede ook weer doen. Ik had er een andere gedachten over. Juist dat de slaapzak aandoen voor hem een teken was om te gaan slapen. Heb nooit er idee gehad dat hij dan zou denken dat het na het was en opeens langer ging slapen.


  Lady’s mom
  Bijdrager
  #10105570 Quote

  Hey,

  Ik zit met dezelfde gedachte. Me dochter is nu bijna 11 wkn en doe sinds een anderhalve week een slaapzak wanneer ze in de nacht moet slapen, ze slaapt echt goed door in de slaapzak.

  Ik doe ook overdag niet een slaapzak omdat ik bang ben dat ze denkt dat het dan nacht is en veel langer gaat slapen en dan juist ’s nachts niet meer moe genoeg is om door te slapen. 

  Zit wel te denken om de slaapzak overdag ook te doen want ze doet soms van die korte slaapjes. Of zit ze nu misschien in een sprongetje?

  Ga deze thread ff meelezen.


  Esssss
  Bijdrager
  #10105572 Quote

  Ik heb doe me zoon overdag ook een slaapzak aan sinds hij niet meer onder de deken blijft liggen, hij is ee niet langer gaan slapen overdag door een slaapzak. Nu is hij 1 en krijgt hem nog steeds aan overdag en snachts.


  Robijn
  Bijdrager
  #10105610 Quote

  Toen ik begon met de slaapzak deed ik het bij alle slaapjes en overdag slaapt hij gewoon kort en savonds weer lang….denk niet dat zo’n kleintje nu al een slaapzak associeert met het lange slaapje…

  Denk wel dat ze straks weten dat een slaapzak slaaptijd is.

  Lees ook: Alles over doorslapen

  Mama van Lara
  Bijdrager
  #10105611 Quote

  Ik doe ook mijn dochter overdag in een slaapzakje. En als je mannetje het idee zou hebben om wel langer te slapen kan je hem toch eventueel wakker maken, maar denk niet dat dat nodig zal zijn. 


  KL-E
  Bijdrager
  #10105724 Quote

  Ik doe mijn zoon ook overdag de slaapzak aan. Hij slaapt veel rustiger. En als hij in een diepe slaap is, maak ik gem gewoon wakker als het tijd is.


  gebruiker208544
  Bijdrager
  #10105741 Quote

  Onze kleine man van 8 maanden slaapt ook vanaf een maand of 4 ook overdag en in d middag met zijn slaapzak aan. Hij is toen ook lekkerder gaan slapen toen we dat zijn gaan doen. En wat andere zeggen is het aandoen van de slaapzak voor de kleintjes een teken we gaan naar bed. Dus heel.voorspelbaar ritueel.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct