Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

Overgeven Door Slijm

 • Auteur
  Berichten
 • #10554013

  Hoi allemaal,

  Sinds ik zwanger ben heb ik ’s ochtends bij het opstaan vaak last van vastzittend slijm in mijn keel. Zodra ik dat voel, ga ik hoesten en dat hoesten gaat dan vaak over in overgeven.
  Herkent iemand dit? En hebben jullie hiervoor tips zodat ik niet meer (bijna) elke ochtend moet overgeven?


  Verwijderd lid
  Bijdrager
  #10554019 Quote

  Hoi, dit herken ik helaas wel en nu 36 weken zwanger nog steeds last van. Mijn huisarts dacht destijds dat het van mijn maag af kwam en ik heb omeprazol gekregen. Het is geen wondermiddel, maar het helpt wel iets. Je zou het eens kunnen proberen. Succes en een goede zwangerschap verder!


  Cvdpluijm
  Bijdrager
  #10554130 Quote

  Ik herken het ook hier was het bij de laatste zwangerschap vanaf week 20 tot bevalling ik kreeg een puffer en dat hielp wel wat.

  #10554331 Quote

  Dank voor de reacties, dan ga ik contact opnemen met de huisarts!


  RS
  Bijdrager
  #10554348 Quote

  Ja ik heb er ook last van maar denkndat het erbij hoort


  CHS
  Bijdrager
  #10554695 Quote

  Zodra je opstaat even een groot glas water met citroen drinken. Dan lost dat een beetje op en ben je het hoesten hopelijk voor.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #10554739 Quote

  Apart om te lezen dat meerdere dit hebben. Ik had dit ook heel erg in het eerste trimester, nu nog af en toe, ben nu bijna 15 weken. Ik denk dat het gewoon erbij hoort. Ik probeer het gewoon eruit te hoesten en te rochelen 😜 en probeer dan daarna te eten en alles binnen te houden. Nu ik bijna niet meer misselijk ben en mijn eetlust terug heb, heb ik hier dus ook bijna geen last meer van. 

  #10554822 Quote

  Dank voor de tips! Ik krijg het vaak niet los gehoest, vandaar het overgeven. En ben verder ook helemaal niet meer misselijk hoor, nu 24 weken zwanger maar heb hier al weken last van. Wel fijn om te lezen dat meer moeders hier last van hebben 😇

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen