Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overstappen van merk

 • Auteur
  Berichten

 • Babymommaaa
  Bijdrager
  #10486338

  Hi allemaal!
  Wij zijn begonnen met borstvoeding. Toen Kruidvat flesvoeding, toen Kruidvat extra care (tegen krampjes), toen nutrilon omneo, nu nutrilon gewoon.
  We zijn aan het afwegen om vanaf 6 maanden over te gaan stappen naar een huismerk opvolgmelk. Ik lees goede ervaringen over AH en Etos, maar ik ben benieuwd naar nog meer ervaringen.
  Misschien zijn er ook ouders die van Nutrilon overgestapt zijn naar een van deze merken? Of zijn er nog andere soorten opvolgmelk die jullie fijn vinden?
  Hiernaast vroeg ik me af of jullie ook naar nummer 2 zijn gegaan vanaf 6 maanden of juist niet. Hier lees ik erg wisselende verhalen over.
  Dankjewel voor jullie reacties!


  JanuariMama
  Bijdrager
  #10486350 Quote

  Hoihoi! Wij zijn van borstvoeding, gecombineerd met Nutrilon, overgegaan naar Kruidvat voeding. Dat hebben we toen wel wat voorzichtig gedaan, en rustig laten wennen voor de zekerheid.
  En sinds ze 6 maanden met de opvolgmelk begon, krijgt ze 2 dagen op de opvang Nutrilon en thuis Kruidvat. Dit heeft nooit problemen gegeven. Met 6 maanden at ze bij ons ook al brood, veel groente en fruit, dus konden de darmpjes ook al meer aan.

  #10486386 Quote

  Wij hebben ah bio gegeven. Onze zoon had bij dit merk weinig last. Eerst gaven we hem nutrilon, maar vanwege de prijs zijn we over gestapt. Steeds de verhouding van oud en nieuw een beetje meer aangepast. Ging verder goed. We zijn na 6 maanden overgestapt op nr 2.


  Babymommaaa
  Bijdrager
  #10487596 Quote

  Nog meer ervaringen?

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct