Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Overstimulatie 25 follikes en 16 goede

 • Auteur
  Berichten

 • Mommytobejuni
  Bijdrager
  #10179298

  lieve dames,

   

  ik heb dinsdag mijn punctie gehad, ontzettend pijnlijk!! En maar liefst 25

  follikels aangeprikt, waarvan 16 goede. Ze zijn bang voor overstimulatie maar ik snap niet precies hoe of wat. En was ook te suf na de punctie door de medicatie. Vrijdag is als het goed is de terugplaatsing maar ik moet eerst in de ochtend bloed prikken. Wie heeft dit ook moeten doen? En hoe is het afgelopen? En kan ik naar het zh bellen om te vragen hoe het gaat en of er embryo’s zijn gegroeit of zeg ik nu iets raars?


  Mommytobejuni
  Bijdrager
  #10179299 Quote

  Up

  #10179327 Quote

  Hallo, 

  Voor mij is het gelukkig al weer even geleden. Maar wat ik mij herinner is dat we voor de terugplaatsing nog wel een keer telefonisch contact hadden over de kwaliteit van de embryo’s, bevruchting etc.

  Wat overstimulatie betreft geen ervaring mee, maar weet wel dat veel water drinken erg belangrijk is! En dan écht veel water drinken. Volgens mij was het advies bij mij rond de 4 liter per dag. Maar wat ik al zei, het is al drie jaar geleden. Je kan ze altijd even bellen als je vragen hebt!

  Heel veel Toi Toi Toi met de terugplaatsing!! Wens je het beste!🍀🤞! 16 is veel, ik had meestal maar 4 bruikbare! Dus hopelijk levert het je ook veel mooie cryo’s op! Nogmaals veel succes!


  Happy s
  Bijdrager
  #10179333 Quote

  Hoi hoi,

   

  ik heb exact hetzelfde als jou gehad. 

  Bij mij waren de goede bevrucht waarvan er nog 6 overbleven.

  ik moest ook in de ochtend prikken wat het nog wel even spannend maakt of je door mag.. idd wat gezegd wordt ik heb liters met water gedronken en veel rust gepakt en gelukkig konden wij door. Ook was het toendertijd uit een verse terugplaatsing direct raak. Succes


  Mommytobejuni
  Bijdrager
  #10179569 Quote

  Wat fijn om jullie reacties te lezen! Dit stelt me een stuk gerust. Morgen ochtend is het zover hoop ik! In de ochtend bloed prikken en echo. In de middag de terugplaatsing i hope. 

   

  Dankjulliewel voor de support

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct